Home InfoHronika Uhapšeni razbojnici

Uhapšeni razbojnici

by redakcija

Pripadnici Policijske uprave u Smederevu sinoć su uhapsili V. K. (29), a danas, nakon intenzivnog traganja, i I. Đ. (34) iz Smedereva, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa i pokušali da izvrše razbojništvo. 

Osumnjičeni se terete da su tešku krađu izvršili juče oko 16 sati, u ulici Branislava Nušića, u centru Smedereva, tako što su pritrčali jednoj ženi i oteli joj iz ruke novčanik sa novcem i ličnim dokumentima. Nakon toga su pobegli, novčanik sa dokumentima bacili i podelili novac.
Policijski službenici su odbačeni novčanik sa dokumentima našli na krovu jedne garaže i, zajedno sa novcem nađenim kod uhapšenih, vratili oštećenoj ženi.

Daljim operativnim radom, pripadnici smederevske policije su utvrdili da su njih dvojica 16. juna oko 15 sati, u Kosovskoj ulici u Smederevu, pokušali da izvrše razbojništvo, takođe nad jednom ženom, kojoj su pokušali da strgnu torbu sa ramena. Kako u tome nisu uspeli, oborili su je na trotoar, vukli i udarali, a pobegli su kada su prolaznici pritekli ženi u pomoć.

Osumnjičeni će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti predati Osnovnom javnom tužiocu u Smederevu.

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!