Home InfoHronika Uhapšena zbog skidanja crne magije

Uhapšena zbog skidanja crne magije

by redakcija

Inspektori Odeljenja kriminalističke policije u Smederevu uhapsili  su Ramonu V. (31) iz Smederevske Palanke, zbog osnovane sumnje da je počinila prevaru uzimajući građanima novac da bi  ih oslobodila "crne magije."

Ramona je u časopisu "Zona" dala oglas navodeći da se bavi "skidanjem crne magije", na koji se 19. aprila javila oštećena N. A. (26) iz Kosovske Mitrovice, da sa njenog petomesečnog deteta osumnjičena "skine crnu magiju" saopštila je danas policija.

U telefonskom kontaktu osumnjičena Ramona V. je oštećenoj rekla da je za navodnu izradu amajlija potrebno uplatiti novčani iznos od 130.000 dinara u tri navrata, što je oštećena i učinila učinila narednog dana.

Po dobijanju novca osumnjičena je ponovo, u telefonskom kontaktu, od oštećene tražila na ime "skidanja crne magije" dodatnih 1000 evra, kada je oštećena shvatila da je prevarena i slučaj prijavila policiji.

Osumnjičena je, u zakonskom roku i uz krivičnu prijavu, sprovedena istražnom sudiji Osnovnog suda u Smederevu.

Policija veruje da ima još  prevarenih građana, i savetuje da slučaj prevare prijave inspektorima na broj telefona 026/633-126.

 msp

 

 

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!