Home InfoHronika Uhapšena tri policijska službenika

Uhapšena tri policijska službenika

by redakcija

Uhapšeno 12 osoba, među kojima i tri policijska službenika, zbog sumnje da su počinili razbojništvo, tešku krađu, proizvodili i prodavali oružje i eksplozivne materije.

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, uhapšeni su policijski službenici M. K. (31) iz Beograda, D. T. (32) iz Beograda i M. P. (29) iz Vladičinog Hana, kao i M. B. (29), M. T. (31), M. V. (32), N. N. (45), T. A. (33), Z. J. (33) i N. A. (29), svi iz Beograda, B. B. (26) iz Čačka i D. A. (32) iz Smedereva, prenosi Beta.

Sumnja se da su policajci i M. V. obezbedili oružje, a potom sa M. B, M. T. i još jednom osobom za kojom policija traga, organizovali razbojništvo, na benzinskoj pumpi u Surčinu, 3. septembra 2014. godine.

Takođe se sumnja da razbojništvo počinili M. B, M. T. i osoba koja je u bekstvu, dok su pripadnici policije patrolirali sektorom na kojem su inače raspoređeni i čuvali stražu.

Nakon toga, u blizini kuće policajca M. K. pronađen je "golf 2", sa automatskom puškom i pištoljem, kojim je izvršeno krivično delo.

Policajac M. P, N. N, D. A. i B. B. se sumnjiče da su u dužem vremenskom periodu izvršili više teških krađa iz firme, u Ulici omladinskih brigada iz koje su odneli veću količinu bakra i elektro-materijala.

Oni su juče, u popodnevnim satima, došli u krug firme gde su sekli bakar u utovarivali u kombi, kada su i uhapšeni.

N. A, koji je bio zadužen za obezbeđenje firme, tereti se da je osumnjičenima trebalo da javi ukoliko naiđe kontrola, a za tu uslugu su mu i plaćali.

Svi uhapšeni, uz krivičnu prijavu, biće privedeni nadležnom tužilaštvu.

Izvor: Beta

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!