Home InfoHronika Uhapšen zbog nasilja u porodici, posedovao i kućni arsenal

Uhapšen zbog nasilja u porodici, posedovao i kućni arsenal

by redakcija

Zbog sumnje da je počinio krivična dela nasilje u porodici i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, pripadnici Policijske uprave u Smederevu, uhapsili su i odredili meru zadržavanja do 48 sati Milivoju J. (48) iz Smedereva.

Kako je saopštila danas Policijska uprava u Smederevu, zbog sumnje da je počinio krivična dela nasilje u porodici i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, pripadnici Policijske uprave u Smederevu, juče su uhapsili su i odredili meru zadržavanja do 48 sati Milivoju J. (48) iz Smedereva.
 
On je osumnjičen da je 27. jula t. g. kasno popodne u Smederevu u porodičnoj kući tukao svoje petnaestogodišnje dete i maltretirao suprugu. Preduzimajući mere u okviru svojih zakonskih ovlašćenja, pripadnici policije u Smederevu su odmah nakon saznanja o dogadjaju izašli na lice mesta i sprečili osumnjičenog Milivoja da nastavi sa nasiljem. Istovremeno, prilikom pretresa, policija je u porodičnoj kući pronašli arsenal oružja, koje je osumnjičeni bez odobrenja držao na tavanu.
 
Tom prilikom pripadnici policije privremeno su oduzeli jedan puškomitraljez, jednu snajpersku pušku, jednu vojničku pušku M-48, jedan automatski pištolj "Škorpion" i veliku količinu municije različitog kalibra.
Osumnjičeni će, nakon policijskog zadržavanja, uz krivičnu prijavu, biti priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Smederevu, navedeno je u saopštenju.

 

Izvor: Blic

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!