Home InfoHronika Tri puta opljačkali istu staricu!

Tri puta opljačkali istu staricu!

by redakcija

 

Požarevačka policija uhapsila je Sašu F. (32) i Marka Ž. (22) iz sela Lipe kod Smedereva, zbog sumnje da su u Dubravici kod Požarevca tri puta opljačkali staricu koja živi sama.
 
 
– Oni su uhapšeni 7. aprila u Dubravici, kada ih je policajac, koji tada nije bio na dužnosti, uočio kao sumnjive. On je o tome obavestio policijsku patrolu, koja je njihovo putničko vozilo, smederevskih tablica, zaustavila na izlasku iz sela. Izvršenim pregledom vozila, u gepeku su pronađene “fantomke”, bejzbol palica, nož, suzavac i platnene rukavice – kažu u Policijskoj upravi Požarevac.
 
Nakon saslušanja, osumnjičeni su priznali policiji da su već tri puta opljačkali nemoćnu staricu koja živi sama. Sredinom marta meseca ove godine, oni su joj provalili u kući i ukrali 1.000 evra i zlatni nakit, da bi krajem istog meseca iz njene pomoćne zgrade odneli tehničke uređaje.
 
Neposredno pre hapšenja, 7. aprila pre podne, izveli su i treću pljačku.
 
– Najpre je Marko Ž. Pozvao staricu ispred kuće i rekao joj kako moraju da izvrše popis poljoprivrednog gazdinstva. Za to vreme, Saša F. je iz pomoćnog objekta izneo tehničke uređaje, koje nisu uzeli prethodnog puta – kažu u policiji. Jedan deo pokradenih predmeta policija je pronašla kod osumnjičenih i vratila vlasnici.
 
Nakon policijskog zadržavanja, oni su predati istražnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu.
 
(D. K.)

Izvor: Telegraf

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!