Home Info Teraju me anonimusi

Teraju me anonimusi

redakcija

Pitam se još da li će mi zabraniti da dolazim na utakmice kluba u kome sam ponikao i koji mi je omogućio da postignem ono što sam postigao u karijeri – ogorčen je bivši direktor Smedereva.

BIVŠI direktor Smedereva Goran Bogdanović najavio je da će objasniti javnosti svoje viđenje razloga zbog kojih više ne obavlja tu funkciju.

Nameravao je, kako kaže, da to učini na stadionu u službenim prostorijama kluba, ali mu to nije dozvoljeno. Otud i ne čudi što je juče bio rezigniran odlukom pojedinaca za koje je postao „persona non grata“.

– Vršilac dužnosti predsednik kluba, kome neću da pomenem ime, jer ono ne znači ništa u srpskom fudbalu, zabranio mi je da održim konferenciju za novinare na stadionu. Za njega sam „privatno lice“, mada sam o svojoj smeni obavešten samo preko medija, a sada sam na godišnjem odmoru i niko mi formalno nije uručio otkaz. Pitam se još da li će mi zabraniti da dolazim na utakmice kluba u kome sam ponikao i koji mi je omogućio da postignem ono što sam postigao u karijeri. Naravno, kupiću sezonsku kartu, pa da vidimo – ogorčen je Bogdanović.

Izvor: Večernje novosti

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!