Home InfoHronika „Svi će snositi punu odgobornost zbog nepoštovanja procedure prilikim istakanja mazuta“ poručuju iz JP Grejanje Smederevo

„Svi će snositi punu odgobornost zbog nepoštovanja procedure prilikim istakanja mazuta“ poručuju iz JP Grejanje Smederevo

by Redakcija

Saopštenje prenosimo u potpunosti:

Prilikom istakanja mazuta dana 10.04.2023. god. u blokovsku kotlarnicu „Mlin“ u ulici Radosava Mirkovića, došlo je do curenja mazuta u količini do 300kg. Prema prvim saznanjima, uzrok curenja je ljudski faktor, a tačan uzrok akcidenta biće utvrđen po završetku istrage koja je u toku.
JP Grejanje Smederevo je preduzelo sve neophodne radnje radi otklanjanja štete sa saobraćajnice i javne površine, u saradnji i po nalozima svih relevantnih inspekcijskih službi.
Napominjemo da akcident nije i neće uticati na bezbednost naših sugrađana, životnu sredinu i kvalitet vazduha u delu grada gde se isti dogodio.
Ukoliko se utvrdi da je akcident posledica ljudskog nemara i nepridržavanja propisnih mera prilikom istakanja mazuta, sva lica nadležna za to snosiće punu odgovornost.
Preduzeće u punoj meri sarađuje sa svim nadležnim institucijama u rešavanju nemilog događaja, u cilju razjašnjenja okolnosti pod kojima se isti desio.
Ovim putem zahvaljujemo preduzeću JKP „Zelenilo i Groblja“, kao i JP „GSA“ na pruženoj pomoći u otklanjanju štete na lokaciji akcidenta.
Hteli bismo da se zahvalimo svim građanima, nadležnim organima i inspekcijskim službama na svstranoj podršci i pomoći u rešavanju nemilog događaja, što nam je omogućilo da se sve eventualne štetne posledice brzo otklone.

JP Grejanje Smederevo

Slične vesti

4 comments

smederevac 11.04.2023 - 15:49

Ima li JP Grejenje Sd odgovorno lice :direktora da potpise ovo saopstenje ????

Reply
Marko 11.04.2023 - 19:19

Akcident nije i nece uticati na životnu sredinu???? A mazut se ladno ulivao u kisnu kanalizaciju….Mi smo ovce, niko od nas ne zna nista? Sramota:-(

Reply
Zmaj 12.04.2023 - 08:38

Stvarno neverovatno bahata izjava JKP Grejanje da ovo nece uticati na zivotnu sredinu! A na slici mazut slobodno otice u kisnu kanalizaciju. Ili je neko glup i neobrazovan iz JKP ili misli da su svi budale pa im se moze da daju ovakva saopstenja.

Reply
Perverzni trakorista 14.04.2023 - 09:37

Da nam nisu krivi HBIS tj. Kinezi . Predlažem da organizacije koje se njima intenzivno bave nadju uzročno posledične veze

Reply

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!