Home InfoHronika Studentkinja iz Smedereva tvdi: Vozač “Laste” me vređao i psovao, udario me u lice, pa me izbacio iz autobusa!

Studentkinja iz Smedereva tvdi: Vozač “Laste” me vređao i psovao, udario me u lice, pa me izbacio iz autobusa!

redakcija

Vozač "Laste" u Smederevu silom je izbacio iz autobusa studentkinju Đurđicu Ilić koja tvrdi da ju je psovao i udario u lice. Incident se dogodio 11. oktobra oko 20.00 časova na stanici u Smederevu, u autobusu koji saobraća na relaciji ka Beogradu. Studentkinja tvrdi da je vozač Goran Mišić najpre vikao i vređao, jer nije imala sitan novac za prtljag, a kada je trebalo da joj izda kartu, tortura se nastavila.

– Vređao me i psovao, bila sam u šoku. Ne mogu da ponovim te reči – priča Đurđica Ilić. – Onda je skočio, oteo mi kesu iz ruke i bacio. Potom me uhvatio za ramena, stezao i gurao, hteo je na silu da me izbaci iz autobusa. Uhvatila sam se za sedište da ne bih pala niz stepenice, i počela da vrištim. Udario me je otvorenom šakom u lice. Zatim je zamahnuo pesnicom da me udari, ali ga je moj drug zaustavio – priča Đurđica Ilić.

Prema njenim rečima, "Lastino" obezbeđenje je devojci savetovalo da pozove policiju, ali je vozač odmah odvezao autobus za Beograd.

Lekarski nalazi svedoče da je Đurđica zadobila lakše povrede, distorziju vratne kičme, modrice po rukama i licu, a psihijatar je zaključio da je preživela traumu.

– Protiv vozača Gorana Mišića već su preduzete sve mere u skladu sa odredbama Zakona o radu. On je udaljen sa posla, i protiv njega je pokrenut disciplinski postupak – kaže Nikolina Gatarić iz Direkcije SP "Lasta".

NEGIRA INCIDENT

– Kako je došlo do konflikta i šta se zapravo desilo, biće poznato posle završetka istrage. Priča vozača o incidentu značajno se razlikuje od onoga što je ispričala putnica. Za sada ne mogu više da kažem – kaže Nikolina Gatarić iz "Laste".

J.Ilić

Izvor: Večernje novosti

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!