Home Info ŠTAB ZIMSKE SLUŽBE

ŠTAB ZIMSKE SLUŽBE

redakcija

10.decembar 2010.

Poštovani sugrađani,

    U skladu sa odredbama Odluke o komunalnom uređenju gradskih i seoskih naselja u gradu Smederevu, svi vlasnici ili korisnici stambenog ili poslovnog prostora su dužni da redovno čiste i uklanjaju sneg sa površina neposredno oko svojih objekata do ivice trotoara sa kolovozom i da ga do odnošenja gomilaju na ovu liniju.
    Ekipe Zimske službe grada Smedereva će odnositi deponovani sneg, te molimo građane da, prilikom čišćenja javne površine, isti ne izbacuju na kolovoz.
    Kada sneg i led na krovovima zgrada, usled otapanja ili većeg nagomilavanja, počne da predstavlja očiglednu pretnju po život i imovinu ljudi, komunalnih objekata, uređaja, vodova i instalacija, vlasnik ili korisnik dužan je da o svom trošku organizuje, uz primenu svih mera bezbednosti, uklanjanje ovih nanosa.
    Vlasnici i korisnici poslovnog prostora kao i građani, ukoliko to do sada nisu učinili, mogu besplatno preuzeti industrijsku so (25 kilograma po objektu) na parking servisu JKP Komunalac ispod nadvožnjaka. Industrijskom solju su dužni da posipaju površinu duž regulacione linije oko svog objekta do ivice trotoara sa kolovozom ili javnim parkiralištem, do kraja zimske sezone, odnosno u zavisnosti od vremenskih uslova.

    Molimo vas da poštujete zakonski propisane mere i time omogućite neometanu pešačku komunikaciju, sprečite moguće povređivanje građana, kao i da, svojim ličnim angažovanjem, doprinesete lepšem izgledu grada.

Za sva pitanja, prijave, molbe i sugestije, možete se javiti na telefon
026/ 613-266,
026/ 223-810,
064/844-9331,
064/844-9332
u periodu od 07.30 do 15:30.

ODELjENjE ZA INSPEKCIJSKE POSLOVE
ŠTAB ZIMSKE SLUŽBE

 
Izvor: Grad Smederevo

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!