Home Info SRAMOTA I UŽAS: Ovako izgleda porodilište u Smederevu

SRAMOTA I UŽAS: Ovako izgleda porodilište u Smederevu

redakcija

Ulaz u smederevsko porodilište više liči na ulaz u kuću straha nego na mesto gde se rađaju bebe i gde naša deca dolaze na svet. Porodilište kao jedno od najdelikatnijih odeljenja u svakoj bolnici trebalo bi da bude primer i ugled svim ostalim odeljenjima bolnice.

Kao što možete videti na fotografijama koje je zabeležila ekipa SDCafe-a, ulazni hodnik porodilišta u smederevskoj bolnici više podseća na scenografiju iz nekih gangsterskih filmova gde se kupuje droga, vrše likvidacije i gde dame sumnjivog morala nude svoje usluge. 

Možemo samo zamisliti kada neka naša sugrađanka u predporođajnim bolovima dodje do ulaza (pre toga mora da se popne uz stepenice, jer lift ne radi?!), i ugleda ovakvu “umetničku” scenografiju, kako se ta žena oseća i šta da očekuje! U 2013.godini gde u ozbiljnim bolnicama postoje apartmani i sva moguća usluga porodiljama, to kod nas izgleda ovako! 

Sramno je da rukovodstvo, porodilišta, bolnice, Gradske uprave gde su rukovodeći ljudi lekari po struci dozvoljavaju ovakav javašluk, uništavanje i rušenje imovine i opstajanje ovako nehigijenskih uslova gde se radjaju naši najmiliji kojima je potrebno priuštiti što bolje uslove. 

Nije moguće da je farbanje i krečenje zidova toliko velika investicija i obiman projekat.
Ne brukajte se!

 

Izvor: SDCafe

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!