Home ZanimljivostiAnkete Smederevci ne žele rafineriju!Rezultati ankete to pokazali

Smederevci ne žele rafineriju!Rezultati ankete to pokazali

by redakcija1

Nakon nedavne vesti da je opet pokrenuta inicijativa za gradnju rafinerije u SMederevu, SDCafe.rs je pitao svoje sugrađane šta misle o ovoj ideji.

Prema sprovedenoj anketi na našem portalu SDCafe.rs , na pitanje „Da li podržavate ideju da se u Smederevu izgradi Rafinerija nafte?„, odgovore je dalo 436 učesnika.

Odnos odgovora naših sugrađana je sledeći:
-DA, trebalo bi izgraditi rafineriju (63 glasova odnosno 14%) i
-NE, nikako ne bi trebalo izgraditi rafineriju (373 glasova odnosno 86%).

Rezultate svih anketa možete pogledati ovde.

Nova anketa je postavljena na SDCafe.rs portalu pa vas molimo da uzmete učešće.

Slične vesti

3 comments

Smederevac 01.03.2021 - 19:10

Moderna rafinerija nece da zagadjuje vazduh ako se ispostuju sve norme u izgradnji ali ce biti novih radnih mesta i prihoda za Opstinu.Ali- da bi smo postali lepo uredjen grad po meri gradjana potrebno je i rukovodstvo sa znanjem i vizijom a to sada svakako nazalost nije slucaj.Ova amaterska ekipa izgleda nije sposobna da popravi trotoare ni u najuzem centru grada !

Reply
Ivana 03.03.2021 - 19:28

Bilo bi lepo da Smederevo ima gradonačelnika sa vizijom,a ne za kombinacije. Gradonačelniče koliko ste para pustili u sport mimo odluke veca i komisije? Zašto ste posle toga organizovali vece i retroaktivno doneli odluke na vecu i tek posle toga formirali komisiju. Koliko ste avanso pustili para televiziji Smederevo. Da li je to 7 miliona dinara.

Reply
Zmaj 05.03.2021 - 10:55

OMV rafinerija skoro pa u centru Beča! Zašto da se ne izgradi rafinerija? Naravno da treba ali treba i da se ima kičma da se poštuje zakon ali nema se kičma pogotovu kad su u pitanju kineski investitori. To je problem! Skladište gasa na 50m od kuća više niko i ne pominje.

Reply

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!