Home InfoDruštvo Dečije igralište u parku Tri heroja totalno ruinirano

Dečije igralište u parku Tri heroja totalno ruinirano

by Redakcija

U decembru 2021. godine, u rad je pušteno dečije igralište u parku Tri heroja, u neposrednoj blizini zgrade policije i zgrade opštine. Pored standardnih klackalica, ljuljaški, vrteški i penjalica, ovo igralište je imalo i zip line,  za najmlađe. Da dobro ste pročitrali, IMALO!

Za manje od godinu dana, igralište izgleda kao da je preživelo ratna dejstva. Sprave su polomljene a dobar deo njih iščupan iz zemlje, i odnešen ko zna gde.

„Tužno je videti ovakvu sliku i nemar. Jadno je kako sopstvene stvari rušimo i ruiniramo a najmlađima otimamo i onemogućavamo da uživaju u svom detinjstvu.“ – kaže za SDCafe.rs jedna majka čije dete pokušava da se igra sa preostalim spravama.

Posle ovakvih situacija ostaje pitanje, ko smo, šta radimo i čemu se nadamo….kakve generacije vaspitavamo?

Podsećamo da je izgradnja celog igrališta koštala blizu 7 miliona dinara.

Slične vesti

2 comments

Mara 23.08.2022 - 14:20

Mali napaljeni maloletni klinci,pa i oni punolrtni, slike i prilike nasvesnih roditelja, koji ne znaju gde im je dete u nedogledno vreme ! Da ne pominjem da su sigurno pod uticajem alkohola i nedozvoljenih supstanci! I ono malo sto se za nas grad uradi, ne moze opstati zbog takvih !

Reply
Zmaj 27.08.2022 - 11:05

Odgovor Mari

Sve je tacno sto ste napisali, ali gde je POLICIJA?? Sta rade ti ljudi?? Godinama se unistava inventar po Smederevu. Evo u tvrdjavi su skoro sa svakog stola odlomljene po dve tri daske. Kako? Tvrdjava ima cuvarsku sluzbu, zakljucava se posle 10. Ko onda to unistava? Divljanje se nastavlja iz godine u godinu. Da li je bilo ko zbog toga sankcionisan? Da li je GRAD trazio od POLICIJE da pojaca dezurstva petak, subota uvece i noc kada su huligani najaktivniji? Koje su MERE preduzete da se to spreci. NIJE.
A reci cu vam i zasto nije. Zato sto nekim „burazerskim“ firmama odgovaraju novi i novi namesteni tenderi pa ce opet da uzmu 7 miliona dinara iz budzeta, jer bolje je da se uzme 2 i 3 puta a ne jednom. E zato niko nista ne preduzima a POLICIJU i GRAD treba da bude sramota zbog takvog ponasanja. Ne bi me iznenadilo da sutra objave da se i u policijskoj zgradi gaji i prodaje marihuana kao u opstini.

Reply

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!