Home Info Smederevac Darko Ristić nastavlja karijeru u Indoneziji

Smederevac Darko Ristić nastavlja karijeru u Indoneziji

by redakcija

Smederevski igrač futsala, Darko Ristić, početak godine obeležio je novim transferom. 
Sada već afirmisani sportista, futsal karijeru je započeo u klubu KMF „Smederevo“, sa kojim je ostvario vrlo zapažene rezultate u srpskoj ligi kao i nagradu za drugog sportistu grada Smedereva. 

Nakon toga usledio je i poziv selektora ali i nastavak karijere na Tajlandu gde je nastupao za klub „Super Cats“. Svoju karijeru je obogatio i dvogodišnjim angažmanom za kragujevački „Ekonomac“, neprikosnovenim prvakom Srbije, ali i nastavkom karijere u Slovačkoj gde je branio boje „Across Pinerola 1994“ Iz Bratislave. 

Uspešni Smederevac ističe se i činjenicom da iza sebe ima preko 19 nastupa za naš nacionalni tim, prilikom kojih je uspeo da se upiše na listu retkih igrača Evrope koji su postigli gol protiv skoro nepobedive reprezentacije Portugala.

Nakon svega, Ristić je potpisao ugovor sa jednom od najboljih ekipa indonežanske lige, FC Bintang Timur iz Surabaye. Sudeći po komentarima koji se mogu videti na društvenim mrežama i portalima, iskusnog internacionalca čeka zanimljiva sezona puna izazova.

 

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!