Home Info Službenim autom u svatove

Službenim autom u svatove

by redakcija

Privremeni zastupnik kapitala i direktor „Želvoza“ Milorad Stojković uslikan je u svatovima sa službenim automobilom koji se vodi na firmu, a fotke su objavljene na Fejsbuku Da li je i gorivo službeno, ili je direktor platio vozikanje u svadbenoj koloni iz svog džepa, nije poznato. 

Poznato je, svakako, da zloupotreba državne svojine u najrazličite privatne svrhe, nije nova disciplina, a posebno nije otkriće direktora Želvoza. Skoro smo videli automobil Ministarstva finansija  koji prevozi kupus za zimnicu.

Ono što čudi u postupku prvog čoveka firme je što smeće, izgleda, čisti samo ispred tuđeg praga. Nedavno je javno prozivao svoje prethodnike za bahato ponašanje, te je kudio bivšeg predsednik Nadzornog odbora jer je imao na raspolaganju automobil u Beogradu, kojim je u Smederevo dolazio samo na registraciju. Stojković je zamerio prethodnicima jer su prošle godine na telefoniranje, službena putovanja i kafanske ručkove potrošili gotovo sedam miliona dinara. 

I dok je kod njih široko, parama poreskih obveznika Želvoz se održava u životu, a samo iz Fonda za razvoj za poslednjih par godina fabrici je dato 10 miliona evra.
Dugovi Želvoza premašuju cifru od 2,5 milijarde dinara.

 

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!