Home Info Završnica turnira „Zoran Popović Pop“

Završnica turnira „Zoran Popović Pop“

redakcija

Prvi Memorijalni turnir u malom fudbalu „Zoran Popović Pop“ – Vranovo 2016.ulazi u završnicu nakon 23 dana žestokog takmičenja. Od 16.juna na terenu u Vranovu, kraj stadiona FK Proleter koji nosi ime svog prerano preminulog trenera, na turniru se nadmetalo čak 28 ekipa.

U polufinale su ušle četiri najbolje ekipe. U petak uveče od 21 sat igraju „Stil transport“ iz Radinca i Auto servis „Dragi“ iz Mladenovca. Od 22 sata sastaju se „Elena“ iz Beograda i Vrčina i ekipa TR“Dragoslav Stojković“ iz Požarevca.

U subotu je finale turnira „Zoran Popović Pop“. Utakmica za treće mesto igraće se od 21,30,a finalna, za pobedničku ekipu, predviđena je sat vremena kasnije, od 22,30 sati.
Finalno veče će biti posvećeno preminulom treneru FK Proleter. Najpre će od 20 časova biti otkrivena ploča sa natpisom novog imena stadiona u Vranovu – „Zoran Popović – Pop“, po odluci Gradskog veća grada Smedereva.

Finalnim utakmicama prethodiće revijalni deo. Od 20,30 sati u prijateljskoj utakmici nastupiće ekipe Popovih drugara protiv Popovih kolega, u znak sećanja na svog prijatelja.

Nakon finala uslediće ceremonija proglašenja pobednika, dodela pehara i novčanih nagrada.Prve tri ekipe deliće nagradni fond od 200 000 dinara. Najboljima će pripasti 120 000, drugoplasiranoj ekipi 50 000, dok će trećoj ekipi turnira pripasti 30 000 dinara. Priznanja se dodeljuju za najboljeg strelca, igrača i turnira i golmana. Za najbolje pojedince porodica Zorana Popovića pripremila je nagrade iznenađenja.
Po prvi put na ovakvim turnirima, obezbeđeno je i priznanje i za najboljeg novinara – izveštača sa turnira.

Organizatori i porodica Zorana Popovića Popa zahvaljuju se svim ekipama turnira na učešću i fer takmičenju. Mnogobrojnoj publici, koja je iz večeri u veče, punila tribine na terenu u Vranovu, zahvaljuju se na podršci.

Izvor: SDCafe

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!