Home InfoHronika Šefica pres službe predsednika Srbije postala staratelj devojčicama Spasić!

Šefica pres službe predsednika Srbije postala staratelj devojčicama Spasić!

redakcija

 

Sestre Danijela, Violeta, Sanja i Dostana Spasić, koje, od kad su ih napustili roditelji, žive u izuzetno teškim uslovima u Vranovu kod Smedereva, dobile su staratelja i to je Stanislava Pak, šefica pres službe predsednika Srbije , koja je će, osim redovne finansijske pomoći, brinuti o svim potrebama maloletnih devojčica.
 
Sestre Danijela, Violeta, Sanja i Dostana Spasić, koje, od kad su ih napustili roditelji, žive u izuzetno teškim uslovima u Vranovu kod Smedereva, dobile su staratelja i to je Stanislava Pak, šefica pres službe predsednika Srbije, koja je će, osim redovne finansijske pomoći, brinuti o svim potrebama maloletnih devojčica.
 
"Od plate ću svakog meseca odvajati jedan deo i biću im staratelj jer je ovo teška priča, a devojčice su predivna nežna bića, zahvalene za svaku pomoć", izjavila je Stanislava Pak.
Ona je, u okviru humaniterne akcije "Srce za decu", pozvala sve one koji su zaposleni da u skladu sa svojim mogućnostima pomažu deci u nevolji.
 
"Puno mi je srce i zato pozivam sve da ličnim primerom, dajući po 500 dinara od plate, omasovimo ovu akciju. Što više dajemo, više ćemo dobiti", rekla je Pak.
 
Stanislava Pak sa baka Radmilom koja se brine o devojčicama | Foto: Vladislav Mitić
Porodica Spasić je izbegla sa Kosova, a nakon odlaska oca i majke, devojčice starosti četiri, pet, sedam i devet godina žive u maloj nezavršenoj kući sa bakom Radmilom koja ima penziju od 12.000 dinara.
U okviru akcije "Srce za decu", nedavno ih je sa Stanislavom Pak posetio i poznati pevač Željko Joksimović i devojčicama je uručena pomoć i u osnovnim kućnim aparatima.
 
Foto: Vladislav Mitić

Izvor: Alo

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!