Home InfoSport Sedam medalja za veslače Smedereva na Vojvodina Open-u

Sedam medalja za veslače Smedereva na Vojvodina Open-u

by Redakcija

Minulog vikenda na Palićkom jezeru održana je 61. po redu međunarodna regata Vojvodina Open koja se ove godine našla u kalendaru Svetske veslačke federacije. U konkrenciji domaćih i posada iz Mađarske, Bugarske, Turske i Severne Makedonije, veslači Smedereva osvojili su sedam medalja, pet srebrnih i dve bronzane.

Srebrne medalje osvojili su Milka Zdjelar u skifu za seniorke, Pavle Stojnić i Đorđe Rapajić u dubl skulu za juniore, Pavle Stojnić u skifu za kadete, Teodora Radulović u skifu za kadetkinje i četverac skulu za kadetkinje sa Tarom Božanović, Iskrom Milosavljević i Anđelinom Perović. Do bronzanih medalja doveslali su Milica Mladenović u skifu za juniorke i Đorđe Rapajić u skifu za kadete.

Tokom ovog meseca slede brojna značajna takmičenja. Osim izborne regate za seniorsku B reprezentaciju, u Lucernu je na programu treća regata Svetskog kupa (7-9 jul), polovinom jula održaće se četvrto kolo Omladinske lige Srbije na Kniću. Od 19. do 23. jul Plovdiv će biti domaćin Svetskog prvenstva za B seniore, a kraj meseca je rezervisan za Internacionalnu regatu „Subotica open“ na Paliću.

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!