Home InfoDruštvo Saopštenje za javnost: Istina o Akvalendu u Tvrđavi

Saopštenje za javnost: Istina o Akvalendu u Tvrđavi

Redakcija

Saopštenje prenosimo u potpunosti.

Pozivaju se svi građani koji su burno reagovali na izmišljenu vest o Akvalendu u Tvrđavi da bar isto toliko energije utroše u promenu na bolje i da se pridruže inicijativi Tačka. Provokativna lažna vest o akva-parku u tvrđavi,  imala je za cilj da šokira javnost i testira stepen letargije građana kada je razvoj turizma u pitanju, ali i njihovu želju za učešćem u kreiranju razvoja grada.

Građanska inicijativa Tačka, koja se zalaže za razvoj lokalne ekonomije, otpočinje set koraka koji imaju za cilj da se ozbiljnije i strateški pristupi turizmu kao neiskorišćenom potencijalu našeg grada, te da se turizam uvrsti u buduće strateške planove razvoja Smedereva, što trenutno nije slučaj.

Naime, iako je turizam eko-industrija za koju većina Smederevaca smatra da zaslužuje pažnju, ova privredna grana je neopravdano skrajnuta sa agende razvoja Smedereva. Narednih nedelja, kroz kanale Tačke na društvenim mrežama, biće plasiran niz sadržaja kojima javnost Smedereva treba da se podseti na zapostavljeni potencijal, a planira se i set koraka ka Gradskoj upravi Smedereva. Pratite i priključite se na https://tacka.protok21.org.rs/, kao i na profilima Tačke na društvenim mrežama.

Učestvovanje većeg broja građana treba da omogući da se turizmom u našem gradu bavimo na organizovaniji i ozbiljniji način, kako bismo svi ubirali veće benefite od ove privredne grane.

Ukoliko je nekog lažna vest uznemirila, predstavnici Tačke se izvinjavaju, ali u vremenu lažnih vesti i opšte letargije, ovo je jedini način da se podsetimo šta nam je stvarno bitno i postanemo aktivni građani pre nego što onakve vesti slučajno postanu naša stvarnost.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 comments
0

Slične vesti

2 comments

Marko 03.09.2021 - 09:45

I na FB-u sam napisao da akvalend turizam i radna mesta trebaju,ali ne u tvrđavi,ima dosta lepih likacija u gradu

Reply
žika 03.09.2021 - 11:42

A ko ste vi dame i gospođe, Protok21, Tačka …itd??? Ko vam samo smišlja ta šifrovana imena? Napravite neki skup u gradu da vam vidimo face, možda vas i podržimo.

Reply

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!