Home InfoDruštvo Sajam zapošljavanja u Smederevu 25. aprila

Sajam zapošljavanja u Smederevu 25. aprila

by redakcija1

Smederevska filijala Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja 25. aprila, od 10 časova, u holu Centra za kulturu Smederevo.

Učešće je potvrdilo 17 poslodavaca koji su prijavili 308 slobodnih radnih mesta za  različite profile zanimanja. Kompanije koje će predstaviti svoju ponudu su: Hbis grup, Schwing Stetter, Metech, Victory Solutions, FŽV Želvoz, Kaizen, Tomi trade, Telekom Srbija, Centar evrogradnja, Skorenovac-ogranak EGS Group, Voćarescar, Rakić, Don Don, Jugotex, Rold East Europe, JKP Zelenilo i groblja, Stefani-a i Grawe osiguranje.

Među obrazovnim profilima koji su potrebni ovim poslodavcima su inženjeri mašinske, metaloprerađivačke, elektro struke, bravari, zavarivači, električari, operateri u proizvodnji, šivači tekstila, pekari, magacioneri, prodavci, dizaličari, administrativni radnici, vozači…

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju im svoju radnu biografiju (CV).

Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim javnim pozivima i konkursima NSZ za podsticanje zapošljavanja, dok će nezaposlenima biti pružena pomoć i u pisanju radne biografije (CV).

Ulaz na Sajam je slobodan, a poželjno je da kandidati ponesu više primeraka radne biografije, napominju iz NSZ.

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!