Home InfoDruštvo Raspisan tender za novu fontanu na Trgu Republike

Raspisan tender za novu fontanu na Trgu Republike

by redakcija1

Grad Smederevo je raspisao tender za izgradnju nove fontane. Izgled buduće fontane na glavnom gradskom trgu, od dva ponuđena, izabrali su građani anketom. Rešenje koje su građani uzabrali izradio je arhitektonski studio Arhi plus iz Beograda.

Raspisana je i javna nabavka za izvođače radova, a rok za podnošenje ponuda je 8. mart 2021. godine.

Planirano je da svi elementi fontane, rasvete i klupa budi izrađeni od materijala koji će biti otporni na atmosferske uticaje i koji se uklapaju u formirani ambijent glavnog gradskog trga, kako se navodi u tenderskoj dokumentaciji.

Predloženo je i postavljanje mlaznica u fontani koji bi stvarali različite efekte tokom dana, uz to i dekorativna rasveta mlaznica, koja bi značajno uticala na kvalitet izgleda fontane u večernjim satima, kao i adekvatna rasveta klupa i stabala.

 

Izvor: Novosti
Foto: Grad Smederevo

Slične vesti

3 comments

Ivana 22.02.2021 - 21:14

Gradonačelniče jOVAN BEČ da li ce i ovde da se ugradite u posao? Da li je istina sta se priča za parking kod Amana,odakle vam Dzip Audi Q5?

Reply
Kasabagrad 23.02.2021 - 19:54

Ima da izgledamo ko Bac ups Bec.Ne dirajte mi Alov , mora stoka da pije vodu, ozedni.Bagrenje ste vec posekli, niste ukapirali.

Reply
ja 24.02.2021 - 11:16

OVo je i dalje katastrofa….
Ajde bar maloumnici iskoristite izvor zive vode, i napravite fontanu koja ceraditi 24/0 svih dana u godini.. ajde bar negde upotrebite glavu…..

Ili ce i dalje da predigru vode genetski shkartovi

Reply

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!