Home InfoServisne informacije Poziv građanima da prijave štetu od nevremena u julu

Poziv građanima da prijave štetu od nevremena u julu

by redakcija1

Javni poziv za prijavu štete raspisalo je Gradsko veće Smedereva, u skladu sa državnim programom pomoći i obnove oštećenih porodičnih stambenih objekata građana usled dejstva vetra, kiše i grada tokom jula.

Građani će štetu moći da prijave do 13. septembra, popunjavanjem obrasca koji treba da predaju na šalteru broj 1 u pisarnici Gradske uprave.

Kako se navodi u obaveštenju, podnosioci su dužni da uz to prilože i zakonom propisanu dokumentaciju (dokaz o stanovanju na adresi prijavljene štete, podatke iz katastra nepokretnosti, račun za struju, fotokopije lične karte vlasnika i njegovog bankovnog računa).

Obrazac se može preuzeti sa sajta u elektronskoj (https://smederevo.ls.gov.rs/javni-poziv-za-prijavu-stete/) ili pisanoj formi na pomenutom šalteru.

Sve dodatne informacije građani takođe mogu dobiti na broj telefona 064.844.9168.

O zahtevima će odlučivati Komisija za procenu štete od elementarne nepogode prouzrokovane delovanjem jakih kiša u većem obimu na teritoriji grada Smedereva.

Nevreme u Smederevu lomilo drveće a poleteli su i neki krovovi

Slične vesti

2 comments

Godo 15.08.2023 - 09:56

Idu izbori pa sad se pale avioni kamioni da se loži masa

Reply
Aleksandar Vučić 16.08.2023 - 13:13

Ovo još jedan način za isisavanje mase para iz budžeta. Gde treba ciljani izvođač da obavi sve eventualne popravke.Da li je na zakonski ispravan način raspisana i javna nabavka za odabir izvodaca radova? Ili se takvi poslovi poveravaju Bagziju da on i Jovan Đokić u direktnim pregovorima biraju firme sa kojima mogu da muljaju?

Reply

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!