Home InfoHronika Portir priznao da je ubio koleginicu

Portir priznao da je ubio koleginicu

redakcija

Stravično ubistvo portirke u hladnjači nekadašnjeg poljoprivrednog kombinata „Godomin“ u Smederevu u sredu je razjašnjeno – Miloš Miljković je žrtvu ubio sa jedanaest udaraca drvenim maljem nakon što su se sporečkali prilikom primopredaje smene.
On je, zajedno sa kolegom Dejanom V., bio dežuran u noći između 14. i 15. marta. Njih dvojica su nakon smene sačekali koleginicu koja je došla nešto pre šest sati ujutru, zajedno popili kafu, nakon čega je Dejan V. otišao kući. Miloš je ostao sa Suzanom, da bi njih dvoje, kao deo redovne rutine prilikom primopredaje smene, obišli halu. Navodno je, kako je Miloš rekao u istrazi, neko tokom noći ulazio, čuo je korake, pa je to bio razlog da ponese drveni malj prilikom obilaska.
I posle svega ostaje nepoznanica šta je Miloša nagnalo na brutalni čin koji je usledio. Kako se moglo čuti od izvora bliskih istrazi, Miloš je tražio slobodan dan, jer mu je u utorak bio rođendan, što je dovelo do rasprave. Suzana mu je prebacila da se neodgovorno ponaša tražeći tako često slobodne dane, jer je tek počeo da radi. Možda je pala i neka teža reč, tek dok su bili na stepenicama, on je udara maljem, nakon čega nesrećna žena pada. Prilazi joj i udara je još šest-sedam puta.
Suzana je još uvek bila živa kada je on otišao da opere krvave ruke i kada je, najverovatnije, shvatio da nema povratka. Ponovo je došao do Suzane koja je ležala u lokvi krvi i naneo joj još tri udarca kako bi bio siguran da neće preživeti.

Pošto je na česmi oprao krv sa ruku i malja, koji je ostavio u kanti pored česme, pozvao je kolegu sa kojim je radio te noći da se vrati jer se „nešto strašno dogodilo“. Suzaninim mobilnim pozvali su policiju, kojoj je Miloš ispričao svoju verziju; kako je čuo bat koraka i našao Suzanino beživotno telo. No, ove priče se nije dugo držao, pritisnut dokazima posle nekoliko sati je priznao šta je učinio.
Inače, Miloš je u hladnjači radio od 28. februara, a posao je dobio kada ga je, na preporuku drugarice, zaposlila upravo njegova žrtva, Suzana Cvetanović.
– Ne znam šta je moglo da se desi da on tako poludi. Pa, oni jedva da su se poznavali, ona ga je pre toga videla nekoliko puta – kaže jedna od koleginica.
Obdukcija tela nesrećne žene obavljena je u utorak, a u sredu po podne je izvršena rekonstrukcija, tokom koje je Miloš do detalja opisao događaj.
Policija ga je uz krivičnu prijavu za teško ubistvo predala istražnom sudiji Višeg suda u Smederevu.

Izvor: Blic

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!