Home Info Pomoć Kraljevu

Pomoć Kraljevu

by redakcija

01.decembar 2010.

Pod pokroviteljstvom Grada Smedereva  održana je HUMANITARNA KOŠARKAŠKA UTAKMICA.

 

U sportskoj Dvorani u ponedeljak je odigrana humanitarna utakmica između košarkaških klubova «Smederevo» iz Smederava i «Crvena Zvezda» iz Beograda. Pre pocetka utakmice za kosarkase gostujuceg i domaceg tima organizovan je prijem u GU Smederevo.

Sav prihod od prodatih ulaznica namenjen je saniranju posledica zemljotresa koji je ove jeseni zadesio grad Kraljevo.
Ukupno je prodato 1200 ulaznica. Deo su otkupila javna preduzeća Grada, a ostalo su građani Smedereva neposredno kupili ulaznice na blagajni Dvorane. 1075 ulaznica je prodato po ceni od 100,00 dinara i 125 VIP ulaznica po ceni od najmanje 200,00 dinara.
Ukupno je za sanaciju zemljotresa u Kraljevu prikupljeno 123.889,00 dinara.
Susret je okoncan izuzetno napeto sa poenom razlike u korist gostiju. KK Smederevo : KK Crvena zvezda 85 : 86.
Organizatori napominju da je utakmica protekla u duhu humanosti, odnosno da ni jedan od učesnika ovog sportskog događaja nije tražio nadoknadu za svoje angažovanje: ulaznice je besplatno štampao S Consulting Smederevo, Security Đorđević je besplatno obezbeđivao događaj, zapisnički sto kao i sudije su radili besplatno, u organizaciji KK Smederevo i košarkaškog saveza Smederevo, uslove za organizaciju i odigravanje utakmice obezbedila je Sportska hala Smederevo doo, mediji su besplatno izveštavali …
Treba reci i to da je Smederevo doniralo po sleper crepa i gradjevisnkih blokova za pomoc Kraljevu. Fudbalski klub uputio je finansijsku pomoc a Grdaska uprava angazovala je bez naknade u dva navrata Komisiju za procenu stete.

Izvor: Grad Smederevo

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!