Home InfoHronika Policija zaplenila skoro pola tone duvana

Policija zaplenila skoro pola tone duvana

redakcija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu, u tri odvojene akcije, presekli su tri kanala ilegalne trgovine duvanom i oduzeli 474 kilograma rezanog duvana koji na tržištu vredi oko 440.000 dinara. 
Policijski službenici su od osumnjičenog Beograđanina oduzeli 120 kg duvana koji je prevozio svojim putničkim vozilom, u nameri da ga proda na području Smedereva.

U drugoj akciji, u distributivnom centru jednog preduzeća za kurirsku dostavu pošiljki u Smederevu, policijski službenici su našli 25 paketa sa 250 kilograma rezanog duvana, koji je bio spreman za isporuku na području Smedereva, Velike Plane i Požarevca.

Takođe, na parkingu motela "Jerina" kod Smedereva, pored auto-puta Beograd-Niš, od jednog osumnjičenog iz Šapca, oduzeta su 104 kilograma duvana, koji je prevozio u svom putničkom vozilu. On je policijskim službenicima ponudio novac, kako ne bi preduzimali mere protiv njega, te će protiv njega biti podneta i krivična prijava za krivično delo davanje mita.

Policija nastavlja rad na identifikaciji kupaca kojima je oduzeti duvan bio namenjen. 
Protiv osumnjičenih će biti podnete krivične prijave za krivična dela nedozvoljen promet akciznim proizvodima i neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću.

 

Izvor: SDCafe

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!