Home InfoHronika Policija zaplenila automobile vlasnicima zbog saobraćajnih prekršaja

Policija zaplenila automobile vlasnicima zbog saobraćajnih prekršaja

by redakcija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu su protekle nedelje, primenjujući nove odredbe Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima i Pravilnika o načinu kontrole i regulisanja saobraćaja, od četvorice vozača privremeno oduzeli vozila do okončanja sudskog postupka.

Policijski službenici saobraćajne policije su u Smederevu oduzeli vozila od muškarca (48) koji je upravljao neregistrovanim automobilom bez vozačke dozvole i sa 2,7 promila alkohola u organizmu, zatim od dvadesetosmogodišnjeg vozača koji je upravljao teretnim vozilom za vreme trajanja zabrane upravljanja i od pedesetdvogodišnjeg vozača automobila, koji je učestvovao u saobraćaju iako mu je vozačka dozvola prethodno oduzeta.

U Velikoj Plani je patrola saobraćajne policije zaustavila vozača (38), koji je za vreme zabrane upravljanja, teretnim vozilom u zoni škole prekoračio brzinu za više od 30 kilometara na čas u odnosu na ograničenje brzine.

Protiv ovih vozača su podnete odgovarajuće prekršajne prijave, dok su im vozila privremeno oduzeta jer su u prethodne dve godine pravosnažno osuđivani za najmanje dva teža saobraćajna prekršaja.

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!