Home InfoHronika Policija vijala gradom pijanog vozača golfa

Policija vijala gradom pijanog vozača golfa

by redakcija

U službenim prostorijama Saobraćajne policije u Smederevu, posle ponoći je zadržan Robert S. (30) iz Smedereva, jer je, upravljajući putničkim vozilom golf pod dejstvom alkohola i bez vozačke dozvole, centralnim gradskim ulicama bežao od patrole saobraćajne policije.

Patrola je, oko ponoći, u ulici Mome Ardelića, vozaču golfa signalizirala da zaustavi vozilo, na šta se on oglušio, ubrzao i nastavio kretanje.

Uključivši svetlosnu i zvučnu signalizaciju, patrola je krenula za golfom koji se velikom brzinom kretao ulicama Prote Mateje, Lukijana Mušickog, Kneza Mihajla do raskrsnice sa Karađorđevom ulicom, i u samom centru grada, saopštila je policija.

Tu je prošao raskrsnicu i nastavio kretanje pešačkom zonom, između crkve i kafea Monument, gde se nalazio veliki broj pešaka,.

Vozač je zaustavio vozilo tek u ulici Vuka Karadžića, pošto su mu se, najverovatnije od udara u ivičnjak, izbušile obe leve gume. Odatle je, pošto je odbio alkotestiranje, odveden u službene prostorije, gde mu je određeno policijsko zadržavanje, u trajanju do 12 sati.

Protiv Roberta S. će Prekršajnom sudu u Smederevu biti podneta prijava zbog nasilničke vožnje, vožnje u alkoholisanom stanju i bez odgovarajuće vozačke dozvole.

msp

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!