Home Info Počinju Novogodišnje koncertne svečanosti

Počinju Novogodišnje koncertne svečanosti

by redakcija

 

Svakog radnog dana, do 26. decembra, učenici i profesori Srednje muzičke škole "Kosta Manojlović" i njihovi gosti nastupaće u Muzičkoj školi i smederevskom Centru za kulturu
Nastupom učenika prvih razreda niže Muzičke škole iz Smedereva danas će u tom gradu početi Novogodišnje koncertne svečanosti (Nokos).
 
Svakog radnog dana, do 26. decembra, učenici i profesori Srednje muzičke škole "Kosta Manojlović" iz Smedereva i njihovi gosti iz drugih gradova nastupaće u Muzičkoj školi i smederevskom Centru za kulturu.
 
Planirano je da 24. decembra na pretponoćnoj misi u crkvi Rođenja Jovana Krstitelja koncert održi sastav DAMS pro, koji čine četiri profesora Muzičke škole i jedna učenica.
 
Učenici profesora solo pevanja Dragane Tasić nastupiće 5. decembra u Muzičkoj školi, dok su 10. decembra na programu koncerti flautista i pijanista profesora Nelice Stanošević iz Niša.
 
Pretposlednje večeri svečanosti sastav DAMS pro nastupiće u Centru za kulturu, dok je poslednje veče rezervisano za koncert najboljih učenika Muzičke škole.

Izvor: Beta

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!