Home Zanimljivosti Parkirao pored gradilišta, zacementirali mu Bentley

Parkirao pored gradilišta, zacementirali mu Bentley

redakcija

Kada automobil parkirate blizu objekta koji je u izgradnji, kao što je to uradio vlasnik ovog Continentala GT, nikad niste sigurni u kakvom stanju ćete zateći vozilo kada se vratite.

 

Čak i ako ne posedujete luksuzni automobil, verovatno ćete voditi računa gde ga parkirate. Ipak je u pitanju vaša imovina, koju neko vreme ostavljate bez nadzora. 

Nakon što je vozač parkirao svoj Bentley pored jednog gradilišta koje se nalazi u centru Moskve, dogodio se incident. Kontejner sa svežim betonom udario je prilikom podizanja u zid, da bi se zatim njegov sadržaj izlio na parkirano vozilo. 

Trenutak kada se to dogodilo zabeležen je na snimku bezbednosne kamere postavljene na obližnjoj zgradi: 

Vlasnik automobila naravno nije kriv zbog nemara radnika na gradilištu, ali mu to saznanje sigurno nije popravilo raspoloženje pošto je video svoj upropašćeni Bentley. 

Kako prenosi ruska televizija RT, vozilo pripada direktoru jedne moskovske muzičke produkcijske kuće. Automobil je praktično pretrpeo totalnu štetu, s obzirom da se beton stvrdnuo na karoseriji, a delimično se slio i prostor oko točkova, pa vozilo ne može ni da se pokrene. 

Vlasnik je izjavio da mu se ne isplati da popavlja automobil, jer bi ga to koštalo 8 miliona rubalja (oko 167.000 evra), što je prema njegovoj proceni dva puta više od vrednosti vozila. 

Kompanija koja izvodi radove saopštila je da će nadoknaditi pričinjenu štetu. 

Izvor: B92

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!