Home InfoHronika Osumnjičeni da drže i prodaju drogu

Osumnjičeni da drže i prodaju drogu

redakcija

Požarevačka  policija   odredila  je zadržavanje  i podnela krivičnu prijavu protiv Nenada M (30) i Aleksandra Č. (36) obojica  iz Požarevca, zbog sumnje  da neovlašćeno proizvode i stavljaju u promet drogu, kao i protiv  Borisa M.(28)  iz Požarevca, zbog osnovane sumnje  da  neovlašćeno  drži drogu.

Policija je  29. januara  u Ulici  Bože Dimitrijevića  u Požarevcu, zaustavila  taksi u kome  se nalazio  Boris M. i pretresom našla   heroin.

Zbog sumnje  da je heroin neposredno pre toga kupio od  Nenada M. koji se sumnjiči za preprodaju narkotika,  policija je pretresom Nenadove porodične kuće našla kesice s tragovima heroina,  parče izlomljenog ogledala sa tragovima heroina, korišćene špriceve, kesice limuntusa i  vatice  za filtriranje  heroina.

U porodičnoj kući Nenada M.  zatečen je i Aleksandara Č.  kod kojeg je policija pretresom našla paketić  heroina,  tablete “ksalola”, iskorišćene špriceve, dinare i devize.

Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu predati istražnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu koje je Nenadu M i  Aleksandru Č. odredio pritvor do 30 dana.

msp

Izvor: SDCafe

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!