Home InfoServisne informacije Novi sistem video nadzora saobraćaja u Smederevu

Novi sistem video nadzora saobraćaja u Smederevu

redakcija1

U Smederevu je predstavljen sistem video nadzora za automatsku detekciju saobraćajnih prekršaja. Pokriveno je sedam lokacija sa ciljem smanjenja i kontrole brzine u urbanoj zoni grada.

Prezentaciji je prisustvovao direktor Agencije za bezbednost saobraćaja Duško Pešić i predstavnici Smedereva. Kako tvrde iz Agencije, nakon uspostavljanja ovog sistema, značajno se poboljšalo stanje bezbednost saobraćaja u našem gradu.

Ovakav sistem, kome će prethoditi analiza odabira lokacija za postavljenje video nadzora zasnovanim na podacima o saobraćajnim nezgodama, finansiraće se iz budžeta od naplaćenih kazni za prekršaje u saobraćaju.

Izvor:eKapija

2 comments
1

Slične vesti

2 comments

Smederevac 08.02.2021 - 22:52

Pojedinci sa dzipovima mesecima divljaju ulicama Smedereve ,parkiraju se gde stignu i po zelenim povrsinama na keju ..ali ih niko ne dira (o haosu vikendom da i ne pricam) ali su mene po bednom snimku sa jedne kamere (navodno u raskrsnici nisam propustio vozilo sa desne strane a kojem se ugasio motor i covek mi davao znak rukom da prodjem ) uredno odrezali debelu kaznu da bi se na silu napunio taj fond.Sve je to zrelo za debelu proveru jer je gradjanstvo opravdano nezadovoljno!

Reply
Zoran 19.03.2021 - 23:42

ZIVEO NOVI GRADONACELNIK _ovim putem zelim da se zahvalim gradonacelniku koji je ispunio data obecanja u vezi taxi stajalistakod danubiusa i na ostalim mestima po gradu. Covek je prepoznao nase zahteve i hvala mu na tome jer to je dobro za ceo grad nece biti vise guzvi i musterije ce moci bezbednije da koriste taxi usluge. Takodje i drugi moraju da rade i prepoznaju njegove ideje, to se odnosi na komunalnu policiju i parking servis da ta stajalista srede i ofarbaju kao i ostale delove grada sa drugim sadrzajima gde bi Smederevo izlgledalo lepse u odnosu na druge slicne gradove u Srbiji. Jos jedanput VELIKO HVALA. Zelim Vam puno uspeha u daljem radu. POZDRAV od ZORAN JAKOVLJEVIC PR TAXI SMEDEREVO.

Reply

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!