Home InfoDruštvo Nakon samo 15 dana „#SD“ se raspada

Nakon samo 15 dana „#SD“ se raspada

Redakcija

Pre nešto više od 15 dana na Trgu u Smederevu je osvanuo novi „simbol grada“ po ugledu na mnoge gradove širom zemlje.

U okviru rekonstrukcije fontane urađena su i slova koja bi trebalo da simbolizuju SD (skraćeno od Smederevo, o čemu je već bilo reči na našem portalu). Ova „skulptura“ je izazvala veoma burnu reakciju naših sugrađana izazvavši oštre polemike.

Bilo kako bilo, pored činjenice da je ovo ne tako srećno rešenje postavljeno na Glavni gradski trg, nakon nešto više od dve nedelje ova instalacija je počela da se raspada, što možete videti na fotografijama koje je naš reporter uslikao.

S obzirom da najveću pažnju ova slova privlače našim najmlađim sugrađanima, koji su se fotografisali i peli na njih, primetili smo da su ivice popustile i poprilično su oštre što ih čini nebezbednima.

Apelujemo na roditelje da obrate pažnju na svoju decu kada se igraju pored, a na gradske službde da reše nastalu situaciju.

6 comments
1

Slične vesti

6 comments

Smederevac 07.07.2021 - 15:28

Ovaj javasluk govori sve o jednoj amaterskoj vlasti -partijski poslusnici postavljeni od strane nekog Koordinatora -E moje jadno Smederevo!

Reply
Bivša Smederevka 07.07.2021 - 15:37

Uh, brate. ovo je baš dunsterski sklepano! I – opasno! Očigledno je da „izvođač radova“ nije uopšte razmišjlao o „upotrebi“ pomodnog „znaka raspoznavanja“ grada na Dunavu, a i kontrola se uspavala. UKLONITI ŠTO PRE! (Može i bez izlaska na teren, dovoljne su ove izvrsne fotografije SD-cafea.)

Reply
žika 08.07.2021 - 06:51

Napredni fušeraj. I kičeraj. Koliko je koštalo ?

Reply
Sobodan 09.07.2021 - 09:26

Jako cudno, u svim gradovima skoro sada postoji slican znak i nisam video do sad da se raspada….

Reply
Extra Fontana Crknite 10.07.2021 - 12:40

Pa stokama ne moze da se dokaze da to nije tobogan niti krug za provlacenje vec samo simbol grada. Pa brizni roditelji puste decu da sede i da se provlace kroz slova. To su buduci huligani, nikada se nece nista sacuvati u ovom gradu. Samo kukaju pojedinci, skup bazen na SC, Aqua Park Jugovo je preskupo, jer tamo nema bahacenja. Pa gospoda od besa ispljuje fontanu, pa pusti decu skacu po njoj. Grad ne radnika i ne za hvalna stoka. Lakse je unistiti sve.

Reply
System failure 14.07.2021 - 09:49

Najruznije i najtuznije od svega je nacin kako su ovo parce zelenog travnjaka pretvorili u kocku betona. Bez imalo empatije i ukusa!

Reply

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!