Home InfoDruštvo Moto Deda Mrazevi podelili paketiće

Moto Deda Mrazevi podelili paketiće

by redakcija1

U teškoj godini koja uskoro ostaje iza nas, još uvek možemo videti humanost na delu. Smederevci koji su dvanaest godina za redom bili na visini svog zadatka, dobru volju i humanost su pokazali i ove godine-članovi Moto-kluba „Extrem“.

Naime, članovi ovog bajkerskog kluba juče su, odeveni kao Deda Mrazevi poklonili deci, ometenoj u razvoju u vrtiću „Sunce“, paketiće za predstojeće novogodišnje praznike. Uz propisne epidemiološke mere i održavanja distance, paketići su sačekali decu ispred vrata vrtića.

Kako bi radost dece bila veća, članovi ovog kluba su takođe posetili glavni gradski trg u našem gradu kako bi se deca slikala sa, kako ih oni nazivaju, moto Deda Mrazevima.  Takođe, ste ih mogli videti na gradskim ulicama, gde su izazvali dečje, a i osmehe odraslih širom našeg grada.

foto: Ivan Milutinović

Slične vesti

1 comment

NIKOLA TASIĆ CALE 31.12.2020 - 18:04

BRAVO ZA AKCIJU SD-BAJKERA- EXTREM ! BRAVO ZA IGORA DOJČINOVIČA, UNUKA STAROG SMEDEREVCA -LALETA KASAPINA ! BRAVO I ZA SDCAFE.RS, ŠTO JE OVAKO LEPU MANIFESTACIJU MEDIJSKI PROPRATIO ! TAKO TO RADE PRAVI SMEDEREVCI !

Reply

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!