Home Info Mali Smederevci oduševili publiku!

Mali Smederevci oduševili publiku!

redakcija

Prvi put u Smederevu održan je fleg turnir u Američkom fudbalu. Bedemi su bili u grupi sa ekipama iz Kraljeva, Kragujevca i Jagodine. Turnir je protekao u najboljem mogućem redu a domaćin Smederevo je dobilo prelaznu ocenu u organizaciji istog. Prvobitno trebalo sve da bude održano na pomoćnom terenu FK Smederevo ali je zbog loših vremenskihu uslova odlučeno da cela organizacija premesti u salu Tehničke škole.

Iako malobrojni Smederevci su pokazali, u pravom smislu te reči, veliku hrabrost, veliko požrtvovanje i kao takvi uspeli da pobede i više nego ubedljivo prvaka države, Kragujevac, sa 28:6. Publika nije krila oduševljenje i na temelju te atmosfere Bedemi su pobedili daleko brojčano veći tim iz Kraljeva 38:39. U trećem meču naše momke je već savladao umor ali i takvi su pružili i više nego dostojan otpor Jagodincima od kojih su pretrpeli poraz od samo jednog poseda lopte 22:19. Momci koji su nastupili na turniru su: 13.Vuk Stoiljković, 15.Luka Tomić, 14.Đorđe Vujović, 5.Andrija Jevtić, 10.Vlada Jeremić.

Oduševljenje igrom i organizacijom nije krio ni selektor fleg reprezentacije Srbije, Darko Štabler koji je bio gost Bedema na turniru u Smederevu u kome je uvek rado viđen gost.

“Pre svega bih se zahvalio klincima na neverovatnoj borbi i zalaganju. Oni su svima pokazali kako se igra za svoj klub i svoj grad. Naravno, zahvalio bih se ekipama iz Jagodine, Kraljeva i Kragujevca na fer i korektnoj borbi. Prezadovoljan sam igrom mojih momaka, svi do jednog su dali 100% od svojih mogućnosti što je najvažnije. Za mene lično rezultat nije bio u prvom planu, bitno mi je da se deca zabavljaju, da im na terenu bude lepo i kada dođemo do toga onda će rezultat sam po sebi doći. Još jednom bih se zahvalio svima ali posebno mojim momcima na borbenosti i zalaganju” rekao je SDCafe.rs Mirko Simić trener fleg ekipe Bedema.

foto: promo

Izvor: SDCafe

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!