Home InfoHronika Lažni iscelitelj na silu pipkao maloletnicu

Lažni iscelitelj na silu pipkao maloletnicu

by redakcija

 

Ljubiša K. (49) iz Smedereva uhapšen je zbog sumnje da je pipkao devojčicu (16) po intimnim delovima tela kako bi je navodno izlečio od „smrtonosnih“ bakterija, saznaje Kurir.
 
– Ljubiša K. se predstavljao kao maser, iscelitelj i bioenergetičar. On je, inače, bivši suprug devojčicine tetke, a njegova ćerka se družila s tim detetom i često su se posećivali. Ljubiša je znao da šesnaestogodišnjakinja ima zdravstvene probleme i da se bori s bakterijama u mokraći. Zbog toga i rodbinskih odnosa sam se ponudio da je leči – kaže izvor Kurira iz istrage.
 
Devojčica je početkom marta prvi put otišla kod „doktora“. Ljubiša K. joj je rekao da mora da je izmasira.
– Umesto toga, prelazio joj je preko jajnika, pritiskao joj grudi i stavljao ruke u gaćice. Devojčica nije ništa posumnjala jer je mislila da tako treba. Potom joj je rekao da joj je za lečenje neophodno 10 tretmana, ali da joj neće naplatiti jer su rod – kaže naš sagovornik.
 
Sledećeg dana Ljubiša K. je po devojčicu došao automobilom.
– Što idemo van grada, nije ti tamo kuća? – pitala je ona.
Ljubiša joj je rekao da mora nešto da obavi, da bi je potom odvezao na proplanak. Rekao joj je da su bakterije koje ima u urinu smrtonosne, ali da je može izlečiti penom koju će joj ubrizgati u vaginu. Hteo je da obori sedište! Govorio joj je: „Imam toliku moć da svaka žena doživi orgazam dok je masiram“ – kaže izvor Kurira.
 
Devojčica se uplašila i zahtevala da je Ljubiša K. odveze kući, nakon čega je sve ispričala majci.
 
Godinama radio „na crno“
 
Ljubiša K. je, kako saznajemo, radio u „Železari“, ali se skoro 10 godina bavio nadrilekarstvom.
– Sam je pravio različite preparate, a „pacijente“ je primao u svojoj kući ili bi on išao kod njih. Reklamirao se tako što je lepio oglase po banjama, zgradama i drugim javnim mestima, a imao je i vizitkarte – kaže izvor Kurira.
 
Nadrilekar silovao devojčicu
 
Krajem februara javnost je bila zgrožena kad je u Novom Selu kod Šapca uhapšen nadrilekar Radosav S. (49) zbog sumnje da je u decembru 2012. u svojoj kući silovao K. F. (17)! On je devojci rekao da postoji opasnost da ostane neplodna i da odmah mora da počne s terapijom, nakon čega ju je napastvovao. K. F. je tad zatrudnela, a silovanje je prijavila tek dva meseca kasnije, kad je zbog spontanog pobačaja završila u bolnici.
 
Zorica Nikolić

Izvor: Kurir

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!