Home InfoHronika Krivične prijave zbog kradja i prevara

Krivične prijave zbog kradja i prevara

by redakcija

Požarevačka  policija   podnela je krivične prijave protiv  Tijane  D. (25)  iz Smedereva zbog kradja, Dragana S. (30) i Miroslava V. (57) zbog prevara.

Tijana je osumnjičena da je tokom   januara počinila više  kradja  na teritroji opštine  Malo Crniće  i  Petrovac na Mlavi.  

Tijana je  u kafe-piceriji “Nenad –Eksport”  gde je radila kao konobarica, sa šanka uzela 12.000  dinara  i mobilni telefon, vlasniku prijavila da je to neko ukrao.
U Velikom Popovcu je dedi svoje drugarice, kod koje je prenoćila,  iz džepa jakne uzela  320 evra i 10.000  dinara.

Policija je  ukradeni telefon našla  kod osumnjičene  i vratila vlasniku,  dok je Tijanu D. uz  krivičnu prijavu predala istražnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu.

Policija veruje da je Tijana oštetila više gradjana i savetuje da se jave policiji.

Požarevačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv Dragana S. i Miroslava V. obojica iz Beograda zbog više prevara.

Oni su osumnjičeni  da su krajem 2011. godine,   prevarili  više Požarevljanki  kojima  su u centru  grada, pred menjačnicama, nudili znatno povoljniji kurs od zvaniccnog prodajnog i nakon  brojanja  novca  isplatili neuporedivo manju sumu od dogovorene.

Pri isplati  brojali su novčanice od po 1.000  dinara, zatim  novčanice od po 50  i 20 dinara i pritom sklonili novčanice koje  su već izbrojali od po 1.000 dinara.  

Tako je više Požarevljanki oštećeno od 20.000 do 40.000 dinara.

Policija moli gradjane koji su prevareni da slučaj prijave.

msp
 

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!