Home InfoDruštvo Koja je najbolja serija svih vremena?

Koja je najbolja serija svih vremena?

redakcija

Američka televizijska serija u produkciji HBO-a, "Doušnici" (The Wire), proglašena je za najbolju seriju "svih vremena" po izboru magazina "Entertainment Weekly".

 

Na listi od 100 najboljih TV serija, "Doušnici" – u Srbiji ova serija prikazivana je na televiziji B92, zauzeli su prvo mesto, ispred animirane serije "Simpsonovi" i humorističke serije "Sajnfeld". 

Nekadašnji novinar i autor serije “Odeljenje za ubistva” (Homicide) Dejvid Sajmon i nekadašnji policijski detektiv Ed Berns, autori su koji stoje iza fantastične krimi serije u produkciji HBO. "Doušnici" su se emitovali od 2002. do 2008. i serija je trajala 5 sezona. U glavnim ulogama bili su Dominik Vest, Džon Doman, Vendel Pirs, Lens Rednik, Sonja Son, Sit Gilijam… 

"Verujte mi, nijedna lista u istoriji nije sastavljena sa više pažnje, mudrosti i entuzijazma", istakao je urednik lista Džes Kejgl, prenosi sajt Digital Spy. 

On je naveo da su se sastavljači liste rukovodili principima "zabave, društvenog i kulturnog značaja i originalnosti programa." 

EW's TV Top 10: 

10. Your Show of Shows
9. Mad Men
8. Buffy the Vampire Slayer
7. The Andy Griffith Show
6. All in the Family
5. The Sopranos
4. The Mary Tyler Moore Show
3. Seinfeld
2. The Simpsons
1. The Wire

 

Izvor: Tanjug

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!