KLARA JANG

by redakcija

Ja sam Klara, i ovde sam da se ogolim do kraja, do kostiju, otvorim bez zadrške, ispovedim svoje male i najveće tajne, progovorim ono što mnogi ćutite, da podelimo fantaziju. Erotična, perverzna, strasna biće i ova pustolovina, oslobođena stega. 
Kao od majke rođena.

Ja sam zavisnik od andrenalina i strasti.  
Halapljiva, kakvu me Bog stvori, nisam samo maštala, već sam uzimala sve,  gutala stalno gladna kao da mi život zavisi od sladostrašća koje jednako golica maštu i polni organ. Nekada zaista pomislim da sam u prošlom životu bila Rimljanka, jer i one su bile perverzne i slobodne u seksu. Seksualni apetiti veliki, mašta neograničena.
Muškarci su za mene oduvek bili kao ekstremni sport. Videti, osvojiti, izvansebiti ih. Davala sam im se i uzimala od njih sve. 
Nisam kao većina žena, ali imam i ja svoje demone ! 
Ja sma kučka i divljakuša. Ne krotim se, nema te dresure ! Mogu da budem tiha i podatna, a mogu da budem bogomoljka koja jede mužjake!

Za mene muškarci nisu misterija. Za većinu jesu.

Za većinu žena muškarci su kao čokolada. Primamljivo iskušenje, praćeno rizicima i skoro neizostavno razočarenjem. Muškarac-čokolada dušu dao da ga zavodljivo grickate kao najveću milku,  ližete kao sladoled,  puštate lagano da klizi niz grlo i vrat kao toplu čokoladu. Ili instant čokolada- muškarac za jednokevetnu upotrebu.  Ko kakvo voli. 

Svejedno, jer mi žene uvek sa čokoladom preteramo, pa je cena ovog sladostrašća previsoka. 
Od mučnine u abdomenu i mahnitog lučenja želudačne kiseline, koja udara ravno u glavu, do vrtoglavog skoka šećera u krvi. Tako otprilike izgleda klinička slika trovanja muškarcem. Odluka koja se nameće nema kompromis- apstinencija, čokoladna svakako. 
Ali, pre nje, golema dilema- gurnuti prst u grl(ić)o, povratiti ili ženski svariti?

Sve smo dakle u tom čokoladnom sosu!

One što sa viklerima na glavi i nedepilirane, čas skoknu do Rode po biber, kako bi svom muškarcu, možda zanavek, zabibere nedeljni ručak. One što vazduh ne mogu da udahnu od gomile dečijih govana, uverene- čitaj prevarene- da im rok trajanja kao mašina za rađanje nikada neće isteći, što je doživotna garancija za stepenice ka ludilu. 
One što frustirano, s predumišljajem, a bez razmišljanja kljukaju svoj najvitalniji organ nedostajućim emocijama i jeftinom provincijskom romantikom tv limunada. 

U ovoj ženskoj plejadi su naravno i one što u najnovijim modelima Gotjea i Iv Sen Lorana,  svakodnevno gutaju preobilne porcije friškog mikrosofta, zalutajući s vremena na vreme na porno sajtove, zbog navodno pogrešne adrese. 
One što od nebrojenih faktura ne stignu ni glavu da podignu i osete da im tuširanje Diorom nije dekontaminiralo miris prebranca.

Kod nas, sa čokoladom je teško, bez nje još teže. 
Nikakav trust ženskih mozgova do danas nije smislio aksiom za preživanje muškaraca. Magična emotivno-glukozna jednačina ostaje. 
Koliko god da se trudile, slale ih iza sedam mora i sedam gora, u vremenski tesnac ili pičku materinu, ne možemo se osloboditi. 
O tome čitajte u rubrikama strogo povreljivo i moja tajna, dok kao proždrljivice, halapljivo davite svoj dušnik čokoladom. 
Dišite, bre, žene malo. Otresite iz dekoltea čokoladne mrvice, izvadite iz gaćica ručice i čokoladne pahuljice i pogledajte oko sebe. 

Tačno je, ovo je i dalje brdoviti Balkan, gde se žene još  ponegde teraju u ćošak mediokritetskim razlozima. U toj muškoj utakmici, vreme je da preokrenete rezulatat u svoju korist,  jer vam je lopta između nogu. Sve što očekujete od muškarca neka bude upravo na tom mestu. I videli ste raj!

E sada, pogled iz toga ćoška gde ste saterane je sveobuhvatan, a opasnost da vas neko spopadne s' guza isključena. 
Imate vremena do mile volje da pomno prostudirate tržište muške robe, a pošto  je, Bogu hvala, Srednji vek prošao i na Balkanu, robu možete da birate rukama, ustima, jezikom, kako se ne bi prevarile. 
Dok se oduzimate, saberite i sortirajte mušku robu po izdržljivosti, elastičnosti, dezenu i naravno ceni, da ne bi dočekale da noći u satenu provodite gušeći se u suzama. Leptiriće iz stomaka pustite na svež vazduh. 
Nahvataćete ih opet kada vam postanu neophodni.
 
Uz ovo veliko spremanje za muškarca, iz kovčega vadite samo najbolje maske, koje nikada ne padaju. Lov na divljač ne da se zamisliti bez oružja, samo neka bude hladno i lako za rukovanje.

Kako osvojiti muškarca- disciplina stara koliko i čovek. Žene su se tome učile od pamtiveka. Ljubavni napici nastali još u eri drevnih Rimljana. Doduše, mit je donekle da je Kleoptara bila keva zavođenja jer je muškarce drogirala. Mada, uvek vam ostaje i ta opcija. 
Mazanje eteričnim uljima, cimetom, ili vanilom pali, ali je ipak za mene trulo voće najdelotvornije. Naučno dokazan afrodzijak.

Uzmite nešto od ovoga, zasladite se, i čekajte me u sledećem broju da zajedno  pripremimo za lov…

Vaša Klara

Autor: Klara Jang

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!