Home InfoHronika Harmonikaš priznao ubistvo pevačice

Harmonikaš priznao ubistvo pevačice

redakcija

Harmonikaš Milanče Ivanović (43) iz Badljevice  priznao je u istrazi da je 30. januara ubio Mariju Mihaiilović (20) iz Smederevske Palanke koja je, kao i ubica, bila član orkestra sa kojim je nastupala po kafanama.

Ivanović je na saslušanju u policiji priznao da se  30. januara oko 18,30 u Smederevskoj Palanci sastao sa Marijom, nakon čega su njegovim vozilom krenuli prema Mladenovcu.

Poznavali su se od ranije, oboje su bili članovi istog orkestra. Tokom vožnje, u selu Kusadak, došlo je do svađe pa je Marija tražila da izađe iz vozila.

Kada je Ivanović zaustavio automobil, Marija je izašla i pešice krenula nazad, ka Smederevskoj Palanci, Ivanović je uzeo čekić iz automobila, krenuo za Marijom,  i sa male udaljenosti, s leđa, pogodio je čekićem u potiljak. Marija je od udarca pala a Ivanović joj je potom zadao još 29 udaraca čekićem u glavu.

Beživotno telo je ubacio u automobil i, oko tri kilometra dalje, izbacio u njivu pored puta i prekrio granjem. Nakon toga se vratio kući, u Badljevicu.

Osumnjičeni je saslušan u policiji, a zakonsko zadržavanje mu je počelo da teče od juče u 18 sati što znači da će danas ili sutra uz krivičnu prijavu biti predat istražnom sudiji Višeg suda u Smederevu.

msp

Izvor: SDCafe

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!