Home Info Gasi se SDCafe!

Gasi se SDCafe!

by redakcija

Nakon skoro jedanaest godina web portal SDCafe.rs prestaje da postoji. 

Administratorski tim SDCafe-a odlučio je da ugasi ovaj medij. Nakon dugog razmišljanja i opsežne ekspertske analze ekipa SDCafe-a došla je do zaključka da postojanje jednog ovakvog medija koji objektivno i realno informiše naše sugrađane nema mnogo smisla.

Činjenica da svi mediji štampani i elektronski koji obitavaju na medijskom nebu Smedereva isključivo i samo realno informišu naše sugrađane, objektivno izveštavaju, neprikrivajući nikakve vesti i činjenice kao i neosporni dokazi istraživačkog novinarstva koji godinama postoje, ukazuju na to da SDCafe.rs ne mora više da postoji. 

Nakon istraživanja koje je detaljno sprovedeno, a čiji rezultati nedvosmisleno pokazuju da su svi mediji u Smederevu apsolutno nezavisni i da ne postoje nikakavi finansijski i politički uticaji na njih, eksperti su utvrdili da SDCafe.rs neće nikome nedostajati, jer poštene i realne informacije koje SDCafe.rs objavljuje, apsolutno možete naći u bilo kom lokalnom mediju.

SDCafe Tim će preorjentisati svoje delovanje na poljoprivredu, tačnije za početak na uzgoj ćurki, pilića i ostale pernate živine.

Živeli!
UZDUŽ & POPREKO

……………………….

SDCafe Tim vam svima želi srećan 1.april!
Aprililili….

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!