Home Info „Đavoli“ prelaze u „Despote“

„Đavoli“ prelaze u „Despote“

by redakcija

Nakon što se dojučerašnja uprava Kragujevčana ustoličila u Smederevu, po svoj prilici kreće i seoba fudbalera u istom pravcu.

Poznato je da se Kragujevčani i Smederevci ne trpe još od dana kad su bili bitke u Srpskoj ligi Zapad. Njihovo rivalstvo je na međusobne duele dovodilo i po 20.000 ljudi.

Ovog leta međutim rivalstvo je dobilo novi obrt. Naime, nakon što se deo dojučerašnje uprava Radničkog preselio u Smederevo, za njima po svoj prilici kreću i neki od igrača i trenera. Naredni dani će pokazati ko će sve biti na spisku "preletača".

Po prvim informacijama, talentovani golman Josifović je već u Smederevu. Josifović je napustio klub na kraju sezone, a bio je jedan od kandidata za mladu reprezentaciju koja ove nedelje igra na Evropskom prvenstvu u Estoniji.

Pored Josifovića put Smedereva bi mogli još neki dojučerašnji igrači Radničkog poput Stojakovića, Krmara, Lepovića i Vukašinovića.

U Smederevu se još slažu kockice i tek će narednih dana biti poznato nešto više o sastavu sa kojim će početi sezonu.

Sa druge strane u Kragujevcu je poznato da će ostati najbolji strelac lige Spalević, ali od zvučnijih imena još nema ni pomena. Da podsetimo, Kragujevčani su ostali bez najboljeg asistenta Kostića i beka Nenadića koji su prešli u Groningen, odnosno Crvenu zvezdu, kao i bez igrača koji nisu bili standardni u prvom timu Živadinovića, Simića, Vukašinovića i Pustinjakovića.

Izvor: sportske.net

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!