Home InfoČitaoci pišu Čistilicom gradske čistoće u šoping

Čistilicom gradske čistoće u šoping

by Redakcija

Da smo navikli na razna iskorišćavanja, službenih položaja u javnim preduzećima i da smo „oguglali“ na korišćenje svojine u privatne svrhe toliko,  govori i činjenica da nas više ništa ne može začuditi niti iznenaditi. Naime, u našu redakciju su jutros pristigle fotografije koje su pomalo komične.  Kako nam naši sugrađani javljaju, jedan od radnika gradske čistoće je svojim službenim vozilom „čistilicom“ došao u šoping u jedan od velikih marketa.

Neki će reći, umesto da čisti ulice u toku radnog vremena, obavlja privatne poslove, sa državnim resursima….dok će drugi reći pa nije strašno, možda je na puzi, ali gorivo nije skupo….i da rukovodioci i direktori to svakodnevno rade u mnogo većoj meri.

Bilo kako bilo vožnja čistilicom je sigurno jako zanimljiva, a jedno se mora priznati – lepo je parkirana.

 

FOTO: Mistični tragovi ulja po centru Smedereva

FOTO VEST: Za njih zakon ne važi?

Nova čistilica uz ugovor o konverziji kotlarnice na Senjaku

Slične vesti

2 comments

Smederevac 15.07.2022 - 15:11

Radnik jednostavno uzima dorucak i odmah nastavlja sa radom (cak i jede u kabini )…za razliku od stotine zaposlenih u JKP i Opstini !

Reply
ogorčen 18.07.2022 - 16:55

Čovek uredno i kulturno parkirao ispred prodavnice verovatno da sebi kupi dorucak ili nešto da se osveži po ovoj vrućini. Niti je ispred kafane niti je u “ šopingu“ kakav smo zao narod postali slikamo i objavljujemo ovakve stvari ne razmišljajući da čovek može otkaz da dobije jer je neko stajanje od par minuta da bi se kupio doručak proglasio zloupotrebom “ sl. vozila“. Mučenik izgleda nema pravo sebi doručak da kupi a posao mu je takav da za 8 sati rada mora negde da stane ne bi li iskoristio svoje pravo na pauzu i izasao iz staklene kabine u kojoj je po čitav dan na suncu… Niko se ne pita kakav je smrad jutros oko 4 dolazio u grad i odakle je to zagadjenje da nije moglo da se diše i ko zloupotrebljava naše zdravlje i zdravlje naše dece i ako se pita ne sme da objavi ali ovaj radnik je “ gradski problem“… Naravno jer je “ sitan“ i “ nevažan“ i ne može da nam naudi ako o njemu pišemo…

Reply

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!