Home InfoHronika Bolni jauci oca odjekuju ZGARIŠTEM posle požara u kome je poginula njegova TRUDNA ĆERKA

Bolni jauci oca odjekuju ZGARIŠTEM posle požara u kome je poginula njegova TRUDNA ĆERKA

by redakcija

Milena Vasić (58), njena ćerka Aleksandra Vasić (30) i Aleksandrin nevenčani suprug, Dalibor Simijonović (33) stradali su jutros u požaru u kući u Smederevu. Aleksandra je u trenutku tragedije bila trudna.

Požar se dogodio oko 8.30 sati u porodičnoj kući porodice Vasić u Gogoljevoj ulici. Kako se sumnja, plamen je progutao sve troje, ali kako je do požara došlo tek treba da utvrdi istraga.

Prvobitno se smatralo da je poginuo Aleksandrin otac Žikica Vasić, međutim nesrećni čovek je bio na poslu kada mu je javljeno za tragediju

– Pustite me, da vidim moju mezimicu – ridao je Žikica Vasić, dok su ga vatrogasci pridržavali da ne padne, objašnjavajući mu da su tela stradalih već odneta.

Požar je izbio u gornjoj sobi, barem sudeći po tragovima na zidovima. Šporet na drva, kojim su se verovatno grejali, vatrogasci su zatekli sa otvorenim vratima rerne, a kuća nije bila zaključana.

– Vatrogasci su obavešteni u 8.41, a u 8.47 sati su bili na licu mesta i ugasili požar. Naložena je obdukcija tela – samo kratko odgovara zamenica Višeg javnog tužioca.

Požar je brzo lokalizovan i sprečeno je njegovo širenje na druge objekte. Forenzičari policije su angažovani na utvrđivanju uzroka požara.

Tela nastradalih su odneta na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti.

 

Izvor: Blic

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!