Home InfoSport Bez medalje u Guči

Bez medalje u Guči

Redakcija

Pionirska selekcija Streljačke družine „Smederevo“ u disciplini serijska vazdušna puška zauzela je četrnaesto mesto na državnom prvenstvu, koje je održano proteklog vikenda u srpskoj prestonici trube, Guči. Podmlađeni sastav „Smedereva“ ostvario je ukupan rezultat od 485 krugova. Pojedinačno najbolje plasiran je Nikola Manojlović sa 176 krugova, dvanaesti, Lazar Popović sa 174 kruga bio je sedamnaesti, a najmlađi David Mijatović sa 135 krugova plasirao se na devedesetprvo mesto. Nastupilo je 99 strelaca i 22 ekipe.

U konkurenciji pionirki nastupila je Kristina Radojičić koja je sa 142 kruga zauzela devedesetprvo mesto u konkurenciji 98 pionirki.

Rezultati Streljačkog kluba „Heroj Srba“, u disciplini serijska vazdušna puška, seniori:
Pojedinačno: 16. Dejan Adamović 363, 20. Saša Ilić 360, 22. Novica Petrović (359), 31. Borivoje Provčin (354). Nastupilo je 74 seniora. Ekipno: 6. SK „Heroj Srba“ (1073 krugova). Ukupno: 20 ekipa.

Streljačka družina „Smederevo“ do kraja maja upisuje nove polaznike u Letnju školu streljaštva koja će trajati tri meseca. Informacije i prijave mogu se dobiti radnim danima na strelištu u Sportskoj hali Smederevo ili putem fejsbuk i instagram profila kluba.

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!