Home InfoSport Anđeli Radojičić zlato a Lazaru Subotiću srebro

Anđeli Radojičić zlato a Lazaru Subotiću srebro

Redakcija

Kadetinja Streljačke družine „Smederevo“ Anđela Radojičić osvojila zlatnu, a kadet Lazar Subotić srebrnu medalju vazdušnom puškom u trostavu, na drugom kolu Kupa Srbije u Novom Sadu.

Anđela Radojičić, kadetkinja Streljačke družine „Smederevo“, posle niza srebrnih i bronzanih medalja na različitim takmičenjima i disciplinama vazdušnom puškom, konačno je osvojila i zlatnu medalju. Sa 586 krugova bila je najbolja, u disciplini trostav standardnom vazdušnom puškom (3 puta 20 hitaca), na  drugom kolu Kupa Streljačkog saveza Srbije, koje je održano prošle subotu u Novom Sadu.Po stavovima klečeći 190, ležeći i stojeći po 198 krugova. Pobednica prvog kola Lana Džonić iz Streljačkog kluba „Mladost“ iz Inđije bila je druga, sa istim rezultatom, ali je naša takmičarka, ovog puta, imala bolji rezultat u stojećem stavu. Bronzanu medalju osvojila Katarina Jovanović iz SK „Novi Beograd – Ušće“ sa 582 kruga. Druga naša predstavnica, debitantkinja Anđelija Velebit bila je šesnaesta sa 552 kruga. Nastupilo je 17 kadetkinja.

Lazar Subotić je, kao i na prvom kolu, osvojio srebrnu medalju sa 582 kruga. Klečeći 194, ležeći 198 i stojeći 190 krugova. Pobedio je ponovo Stefan Agović iz Streljačke družine „Dragan Jevtić Škepo“ iz Gornjeg Milanovca sa 585 krugova, a treće mesto je osvojio Mladen Đorić iz SK „Novi Beograd – Ušće“ sa 582 kruga. Nastupilo je 13 kadeta.
Treće kolo Kupa Srbije održaće se 8. maja na istom mestu, a finale početkom juna.

foto: promo

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!