Home ZanimljivostiTehnologija Aktuelan i moderan način sportskog klađenja

Aktuelan i moderan način sportskog klađenja

by redakcija1

Da li je ovo najbolja aplikacija za klađenje?

Napredak tehnologije je uticao na skoro sve grane u privredi, pa tako i na kladionice. One su bez mobilne aplikacije danas nezamisljive.
Kada govorimo o izboru kladionice, teško je naći jednu koja je najbolja za svakoga. To je subjektivna stvar i zavisi od toga koje parametre Vi gledate pri izboru. Na sajtu naših prijatelja mightytips.rs imate detaljne recenzije svih aktuelnih aplikacija za kladjenje u Srbiji, a mi ćemo sad podeliti naše iskustvo sa jednom. Na Vama je da procenite da li je baš ona ta koja Vam najviše odgovara.

Soccer bet aplikacija
Balkan bet trenutno nudi samo aplikaciju za korisnike android uređaja. Kao i kod većine drugih kladionica u Srbiji, za iOS uređaje, još uvek ne postoji odgovararajuća aplikacija, što je jedna od mana.

Instalacija:
Kako bi instalirali aplikaciju na Vaš pametni uređaj, potrebno je da odete na sajt soccer bet-a preko telefona. Kada uđete na sajt, potrebno je da:
-Otvaranjem menija (3 vodoravne crte u vrhu ekrana sa leve strane) otvorate više opcija, a zatim nađete karticu “mobilna aplikacija” i otvorite je.
-Otvorila Vam se stanica u novom prozoru na kojoj treba da pronađete “Preuzmi aplikaciju”(Download). Nastavak stranice sadrži uputstvo instalacije koje je za Vas spremila Soccer bet uprava.

– Nakon preuzimanja aplikacije (videćete u dnu ekrana da je počelo preuzimanje) kliknite na “Otvori”(Open).
-Ako nikada pre niste instalirali aplikacije van Google play prodavnice, morate dati dozvolu instaliranja iz nepoznatih izvora.
-Klikom na “Instaliraj”(Install), započinje se instalacija aplikacije koja traje 15-tak sekundi.
-Kada se proces završi, možete ući u aplikaciju na dugme “Otvori”(Open), ili se vratiti na početni ekran pritiskom na “Završi”(Done).
Ne zaboravite da Soccer bet aplikaciju morate da skinete sa Soccer bet sajta, a ne sa Google play prodavnice. Razlog za to je činjenica da se na Google play prodavnici ne mogu naći aplikacije vezane za klađenje ili bilo kakve igre sa novcem.

Aplikacija u odnosu na desktop verziju sajta
S obzirom na to da je android aplikacija ista kao i mobilna verzija sajta, njih nema potrebe porediti. Prednosti desktop verzije u odnosu na aplikaciju su u pogledu preglednosti. Ikonice sportova za borilačke veštine i sportove kao što je futsal (manje popularni) su predstavljene logoom Soccer bet kladionice. Na desktop verziji to ne predstavlja problem jer pored ikonice piše naziv sporta, ali u mobilnoj aplikaciji morate otvoriti novu stranicu sa bi videli o kom sportu je reč. Pogledajte sledeći primer:

Nekim korisnicima smeta ili im nije jasno zbog čega je aplikacija napravljena kad je ista kao i mobilna verzija sajta. Međutim, mi na to gledamo kao prednost jer pri promeni između njih nema potrebe za navikavanjem. Kako ni sama kladionica nije previše razvijena, tako nije ni aplikacija. Iako je funkcionalna, i dalje ima dosta prostora za napredovanje i samog sajta kao i android aplikacije.

Funkcionalnost
U najvećem broju parametara, desktop i mobilna verzija sajta se ne razlikiju od Soccer bet aplikacije po funkcionalnosti. Iz tog razloga je nepotrebno osvrtati se na sitne razlike između njih.

Proces prijavljivanja na nalog
Način prijavljivanja na Vaš nalog je šablonski za gotovo sve kladioničarske aplikacije, ali ukoliko ste početnik u ovoj vrsti zabave pomoći ćemo Vam pri tome.
•Kliknite ne ikonicu čovečuljka u gornjem desnom uglu Vašeg ekrana.
•Pojaviće Vam se polja za prijavljivanje i registraciju, Vi birate “Prijavi se”.
•Pojaviće se polja za unos Vaših podataka. Nakon unošenja korisničnog imena i lozinke pritisnite “Prijavi se”. Ukoliko želite, možete označiti polje “Zapamti me”. Na taj način ćete ostati ulogovani pri svakom otvaranju aplikacije na Vašem uređaju, dok se Vi sami ne izlogujete.

Ukoliko nemate kladioničarski nalog, idete na polje “Registruj se”. Detaljni proces registracije kao i povoljnosti u vidu bonusa možete naći na mightytips.rs.

Kladjenje u aplikaciji
Ponuda sporta u soccer bet aplikaciji se ne razlikuje u odnosu na onu na njihovom sajtu. Pored klasičnih sportova poput fudbala, košarke i tenisa postoji klađenje i na nesvakodnevni futsal, trke formula i borilačkih sportova. A za ljubitelje gaminga, tu je i kladjenje na e-sportove poput Fife, NBA2k ili CS:GO.

Proces samog klađenja je poprilično jednostavano. Nađite željeni meč i izaberite tip koji želite da odigrate. Ukoliko to nije jedan od tri osnovna koji su ponuđeni odmah ispod meča, kliknite na “+” sa strane. Time otvarate i ostale tipove poput ukupnog broja golova/poena, pobednik poluvremena, hendikep poene i ostale. U donjem desnom uglu imate ikonicu koja predstavlja Vaš tiket. Klikom na nju imate uvid u sve odigrane mečeve, pojedinačne kvote ali i u ukupnu kvotu i potencijalni dobitak. Tiket uplaćujete klikom na “Pošalji tiket”.

Klađenje uživo
Klađenje uživo je dostupno kako na sajtu tako i na aplikaciji. Prednost klađenja uživo je u tome što možete da vidite realno stanje stvari na terenu pre nego sto uplatite Vaš novac. Proces klađenja je isti kao i pri običnom klađenju.
Soccer bet aplikacija odaje utisak da je klađenje veoma jednostavano kao i način prijave i registracije. Loša strana je ta što neki sportovi imaju iste ikonice pa ih ne možete razlikovati bez ulaska u njih. Detaljna recenzija aplikacije je odrađena na mightytips pa ukoliko želite još neke informacije posetite ovaj link.

Ukoliko ovo ipak ne ispunjava Vaše uslove, možete pogledati detaljne recenzije drugih kladioničarakih aplikacija na mightytips.rs i odlučiti se koja je ona prava za Vas. Ukoliko ste strastveni kladioničar, sigurno ćete naći neku.

 

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!