Home Info Zbog mene će da padne vlada!

Zbog mene će da padne vlada!

by redakcija

Najbolji srpski padobranac Aleksandar Cvetković izbačen je nedavno iz reprezentacije pod izgovorom da je svojim delovanjem "ugrozio interese i ugled Vazduhoplovnog saveza Srbije".

Revoltiran činjenicom da je otišao u Rusiju i da nije mogao da uđe u hotel jer se VSS nije dogovorio sa organizatorima oko boravka, Cvetković je na svom Fejsbuk profilu oštro kritikovao čelnike saveza i zbog toga je kao "nagradu" dobio izbacivanje iz reprezentacije.

Cvetković je kao odgovor objavio video snimak na Jutjubu u kome je istakao da je on "atomska bomba i da zbog njega može da padne Vlada Srbije".

"Izbačen sam iz Vazduhoplovnog saveza Srbije jer sam, po njihovim rečima, brukao zastavu i grb Srbije, jer sam bančio po klubovima u Rusiji na Evropskom prvenstvu. Ocrnjen sam najstrašnije od ljudi iz ekipe, koji su trebali da štite moj interes. Ja sam atomska bomba. Može da se desi da Vlada u Srbiji padne zbog mene! Dao sam intervju koji sigurno neće biti objavljen. Sto odsto, jer se time ljulja Vlada. Narod stoji iza mene. Iza mene stoji 100.000 navijača Zvezde. Stoji 10.000 motorista, jer i ja vozim motor. Stoji 16.000 traktorista koji su dve nedelje blokirali ulice Srbije jer su opljačkani. Meni je život ugrožen. Ja možda do petka neću biti živ. Možda ću biti uhapšen. Imam gomilu neoborivih dokaza koje će moj advokat, ukoliko budem ubijen, proslediti Evropskim silama, jer u Srbiji mora pod hitno da dođe protektorat. Nema drugog rešenja. U medijima se čuje samo glas političara. Gde je glas druge strane? Daj da čujemo gospodina Hašima Tačija. Daj vidimo šta taj čovek kaže. Pitanje je dana kada će nastati sveopšti haos u zemlji", pričao je Cvetković.

Aleksandar Cvetković se padobranstvom bavi 15 godina i za to vreme je skočio preko 2.400 puta u skoro svim zemljama sveta. Jedan je od svega nekoliko instruktora za tandem skokove. Tokom karijere je osvojio preko 170 medalja, 30 pehara, nekoliko puta je oborio rekorde. Nedavno je izjavio da može da uradi isto ono što je učinio Feliks Baumgartner i skoči sa ivice svemira, ali da mu je prvi cilj da obori rekord Evrope i skoči sa visine veće od 14.400 metara.

Cvetković je nedavno sa kolegama, navijačima Crvene zvezde, najavio 145. večiti derbi skokom pravo na "Marakanu".

Padobranski klub "Crvena zvezda" se ogradio od ovih izjava Aleksandra Cvetkovića. Kako ističu u klubu, oni se bave samo sportom i jedine izjave koje daju su sportske prirode u cilju popularizacije padobranstva kao zanimljivog i lepog sporta.

 

Izvor: Kurir

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!