Home InfoSport Završen 6. Memorijal Zoran Popović Pop, pobednik Minel Enim

Završen 6. Memorijal Zoran Popović Pop, pobednik Minel Enim

by Redakcija

Sinoć je  u Sportskoj hali Smederevo završen šesti Memorijalni turnir Zoran Popopvić Pop.

Novi – stari pobednik je ekipa Minel Enim kojoj je pripala nagrada u iznosu od 200 hiljada dinara. Oni su u finalnoj utakmici savladali odličnu ekipu KMF Smederevo  koja je ostala na drugoj poziciji sa osvojenih 60 hiljada dinara. Trećeplasirana je ekipa  RK Mladi radnik iz Radinca i njima je pripao novčani iznos od 40 hiljada dinara. Četvrtu poziciju izborila je ekipa Dimitrijević auto. Najboljim ekipama pripali su i pehari i zahvalnice za učešće na turniru i doprinos sećanju na Zorana Popovića Popa.

Danijel Dičić, najbolji golman – KMF Smederevo

Tradicionalno, dodeljene su nagrade i zahvalnice i najboljim pojedincima.

Za najboljeg golmana proglašen je Danijel Dičić (KMF Smederevo ), najbolji strelac sa 14 postignutih golova je Nikola Bužigan (RK Mladi radnik Radinac), a Andrijanu Kneževiću ( Minel Enim) pripala je titula najboljeg igrača šestog Memorijala Zoran Popović Pop. Trojici najboljih pojedinaca osim pehara i zahvalnica pripala je i simbolična nagrada od po 5000 dinara.

Nikola Bužigan, najboji strelac -RK Mladi radnik Radinac

Andrijano Knežević, najbolji igrač turnira – Minel Enim

Nagrada za fer plej ove godine pripala je ekipi  Cepelin 026 za iskazanu korektnost na terenu.

Zahvalnice su za podršku u organizaciji i održavanju turnira pripale i Sportskoj hali, odnosno direktoru Ivanu Vučiću, kao i Draganu Đorđeviću, treneru KMF Smederevo i drugim pojedincima.

Priznanja je uručila Jovana Popović, ćerka Zorana Popovića Popa.

Finalno veče turnira ove godine su otvorile mlade nade smederevskog fudbala,ekipe Škole fudbala Tesla iz Smedereva i pionira KMF Smederevo,  što je bio omaž dugogodišnjem radu Zorana Popovića Popa sa talentovanom decom .

Porodica Zorana Popovića Popa zahvalna je svima koji su dali doprinos da se nastavi tradicija i čuva sećanje na njega.

Šesti  Memorijalni turnir Zoran Popović Pop počeo je 18.juna i igrao se u Dvorani Smederevo. Takmičilo se 16 ekipa jer su organizatori ograničili broj zbog virusa korona.

Zoran Popović Pop preminuo je 19. oktobra 2015.godine u 51.godini života, nakon kraće i teške bolesti. Gotovo do poslednjeg dana, uprkos bolesti, bio je na klupi FK Proleter Vranovo, koji je upravo pod njegovom trenerskom palicom tada ušao u viši rang takmičenja.

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!