Home Info Zaključavanje fiksnih telefona zbog štednje

Zaključavanje fiksnih telefona zbog štednje

by redakcija

Gradsko veće Smedereva preporučilo je direktorima ustanova u tom gradu da, zbog štednje, popišu brojila za električnu energiju sa stanjem od 1. juna i da zaključaju fiksne telefone u svojim firmama.
Zaključavanje fiksnih telefona neće pogoditi jedino Televiziju Smederevo jer su toj medijskoj kući zbog duga telefoni isključeni već drugu godinu. Osnivač Televizije Smederevo je gradska uprava.

Gradska uprava svim zaposlenim u javnim preduzećima i ustanovama koje je osnovala plaća troškove za mobilne telefone.

Odluka je doneta zbog štednje i, kako je rečeno na sednici Gradskog veća, ona će biti dostavljena direktorima u pisanoj formi i oni će morati da je se pridržavaju.

Ustanovama je naloženo da obustave zaošljavanje novih radnika i da, kako je rečeno "u skladu sa mogućnostima", usklade radno vreme sa Gradskom upravom.

Gradska uprava je od 1. juna počela da radi u dve smene, a radno vreme nekim skupštinskim službama sada počinje u 6.30 i završava u 14.30 a drugoj smeni od 14.00 do 22.00, dok Pisarnica i Matična služba rade od 6.30 do 14.30 a u drugoj smeni od 11.00 do 19.00.

Na poslednjoj sednici raspravljano je o izveštajima o radu i finansijskom poslovanju za 2012. godinu ustanova čiji je osnivač grad Smederevo.

Većnici su prihvatili informaciju o finansijskom poslovanju Centra za socijalni rad, a za sledećoj sednici imaće podatke o broju korisnika socijalne pomoći.

Izvor: Beta

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!