Home Info Vlada loše radila, treba je menjati

Vlada loše radila, treba je menjati

by redakcija

Zamenik predsednika Nove stranke Vladimir Pavićević ocenio je da je Vlada Srbije loše radila i da treba da bude promenjena.

"Veoma važno pitanje za sve građane je: 'Kakav izbor imamo 16. marta?' Po mom shvatanju, ova Vlada je veoma loše radila. To je katastrofalna Vlada koja treba da bude smenjena", rekao je agenciji Beta Pavićević.

On je kao primer naveo da je prvi potpredsednik Vlade u ostavci Aleksandar Vučić obećao smanjenje nezaposlenosti. 

"Vučićeva Vlada obećala je smanjenje nezaposlenosti, a dobili smo povećan broj nezaposlenih, pretežno mladih. Ista ta Vlada, koja je trajala godinu i po dana, obećala je reformu zdravstvenog sistema, a dobili smo infekcije i šugu. Vlada je obećala borbu protiv siromaštva, a dobili smo poskupljenje osnovnih životnih namirnica i građane koji žive na ivici egzistencije", rekao je Pavićević. 

On je dodao da je Vlada obećala i savremeno obrazovanje, a da se dogodila krađa testova za maturu. 

"Vučićeva Vlada najviše se proslavila po najavama borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala, a dobili smo suprotnu stvar – amnestirane kriminalce i porast kriminala", rekao je on. 

Prema njegovim rečima, ukoliko je ocena za vlast loša, onda građani na izborima treba da glasaju za ljude koji se bore protiv takve loše vlasti, a to je koalicija okupljena oko Demokratske stranke.

Izvor: Beta

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!