Home Info Veslači se pripremaju za narednu sezonu

Veslači se pripremaju za narednu sezonu

by redakcija

U Veslačkom klubu “Smederevo” uveliko traju pripreme za narednu sezonu. U želji da se ostvare još bolji rezultati, u saradnji sa Veslačkim savezom Srbije odrađeni su savezni testovi po klubovima. Seniori VK Smederevo Aleksandar Filipović i povratnik u veslanje Veselin Savić odlično su uradili kontrolni test.

Rezultati najavljuju dobra ostvarenja u predolimpijskoj godini kada se ostvaruju norme za odlazak na OI 2020. godine.

Prvoplasirani senior B na testu je naš Marko Torbica, isti plasman zabeležio je u konkurenciji juniora Miroslav Jovanović, odličan rezultat na testu takođe u kategoriji juniora postigao je i Andrija Jevtić. 
U konkurenciji kadeta najbolja vremena ostvarili su Veljko Vukašinović, prvi u klubu i treći u savezu, dok je Vuk Marković u savezu zauzeo četvrto mesto.

Zahvaljujući ovim rezultatima, ali i rezultatima u 2018. godini, na pripreme reprezentacije, koje će se održati u mesecima januar, februar i mart u trajanju od po 15 dana, na lokacijama Crna Gora, Turska i Grčka, pozvani su iz Smedereva: Aleksandar Filipović, Veselin Savić, Marko Torbica, Miroslav Jovanović, Andrija Jevtić i Nikola Soldatović.

 

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!